18 januari 2018 door in T-Mobile

Unlimited 4G voor thuisVandaag heeft T-Mobile een nieuw alternatief voor vast internet thuis gepresenteerd, T-Mobile Unlimited 4G voor Thuis. Sinds 2016 biedt de provider al 4G voor Thuis aan en vanaf 29 januari aanstaande kunnen klanten onbezorgd surfen op internet. Het onbeperkt thuis abonnement is ook sim only verkrijgbaar.

Verschillende huishoudens in Nederland beschikken niet over een snel of stabiel vast internet. Vooral in de buitengebieden is de internet snelheid niet altijd optimaal. Daar bracht T-Mobile al sinds 2016 verandering in met 4G voor Thuis. De aantrekkelijke abonnementen zijn vanaf 29 januari uitgebreid met een Unlimited abonnement. Abonnees maken zich vanaf 29 januari geen zorgen meer over de verbruikte MB’s. Bij het afsluiten van een nieuw abonnement hoef je nu niet langer meer na denken over het aantal MB’s dat je gaat gebruiken. T-Mobile introduceert het Unlimited 4G voor Thuis abonnement vanaf 35 euro in de maand bij een twee jarig abonnement. Er is daarnaast keuze uit een jaar abonnement of sim only.

Unlimited 4G voor Thuis

De Nederlandse 4G netwerken behoren tot de top van de wereld. Toch zijn er ook in ons land nog altijd huishoudens zonder een snel en stabiel vast internet. In 2016 introduceerde T-Mobile een oplossing voor deze huishoudens in de vorm van 4G voor Thuis. Abonnees hebben keuze uit 25 GB, 50 GB of 100 GB per maand en krijgen een speciale 4G router. Per 29 januari introduceert T-Mobile Unlimited 4G voor Thuis vanaf 35 euro per maand. Klanten voor deze snelle thuis internet variant kunnen zo onbeperkt genieten van het internet. T-Mobile 4G voor Thuis is een uitstekend alternatief voor die huishoudens waar een trage of instabiele internet verbinding ligt.

Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarketing, legt in het persbericht van de provider uit dat 4G voor Thuis samen met de klanten van de provider is ontwikkeld. De provider speelt met het abonnement 100% in op een consumentenbehoefte. Het is nu tijd voor de volgende stap:

Dankzij de datacapaciteit van ons 4G-netwerk, kunnen we nu met Unlimited 4G voor Thuis weer de volgende stap zetten: klanten nog meer vrijheid en zorgeloosheid bieden, zowel onderweg als thuis tegen een scherpe prijs.

Unlimited 4G voor Thuis sim only abonnement

Per 29 januari kun je het Unlimited 4G voor Thuis abonnement van T-Mobile afsluiten. Abonnees kunnen hiermee zonder zorgen internetten. De datahoeveelheid die je mag verbruiken is namelijk onbeperkt. Klanten hoeven dus niet langer te kiezen uit beperkt databundels van 100 GB, 50 GB of 25 GB databundel. Het abonnement is voor 12 en 24 maanden af te sluiten in combinatie 4G router. Beschik je zelf over een 4G router, dan kun je het Sim Only abonnement afsluiten. Dankzij het sim only abonnement bepaal je zelf welke 4G router je gebruikt.

Zoals je vaak ziet heeft ook T-Mobile een Fair use policy voor dit abonnement. Gebruikers kunnen namelijk iedere maand 100 GB in maand verbruiken tegen hoge snelheid; 25 Mbps. Na deze 100 GB kunnen klanten 5 GB per dag aanvullen via de gratis GB aanvullers. T-Mobile biedt naast aantrekkelijke oplossingen voor vast internet ook verschillende aantrekkelijke telefonie sim only abonnementen zoals het Unlimited Go abonnement.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only