6 augustus 2019 door in T-Mobile

Snelste sim only netwerkVoor de derde keer op rij ontvangt T-Mobile de Ookla Speedtest Award. De sim only provider verbreekt dit jaar haar eigen snelheidsrecord. De provider haalt in de grote steden maar ook buiten de Randstad de hoogste netwerksnelheden. Naast snelste netwerk is het T-Mobile ook het beste netwerk in ons land volgens P3.

De Nederlandse 4G netwerken zijn razend snel en het T-Mobile netwerk is opnieuw het snelst. De sim only aanbieder sleept al voor de derde keer de prijs voor snelste netwerk van Ookla binnen. Jaarlijks onderzoekt Ookla de snelheid van mobiel internet. Dit jaar werden er meer dan 400.000 testen uitgevoerd. T-Mobile kwam als snelste 4G netwerk uit de bus. Het beste netwerk van Nederland is dus ook het snelste.

T-Mobile snelste netwerk

Voor de derde keer op een rij is het netwerk van T-Mobile als snelste uit de Ookla snelheidstest gekomen. De onderzoekers onderzoeken jaarlijks de landelijke netwerken. Al drie keer is het netwerk van de sim only provider het snelste. T-Mobile verbreekt het record van vorig jaar. Ookla test een totale snelheidsscore van 70,79. Je kunt via het netwerk van T-Mobile met een gemiddelde snelheid van 78,10 Mbps downloaden. De gemiddelde upload snelheid is 18,24 Mbps.

Johan van den Branden, Directeur Netwerk, is trots. Hij zegt hierover onder andere het volgende:

“We zijn er trots op dat we weer de snelste provider van Nederland zijn én dat we ook ons eigen record jaar op jaar verbeteren. Deze fantastische netwerkprestatie maakt dat we onze belofte om 5G landelijk uit te rollen in 2020 kracht bij zetten.”

5G netwerk in 2020

T-Mobile blijft snel. Want de sim only provider wil in 2020 de eerste provider zijn met een landelijk dekkend 5G netwerk. Het huidige razend snelle netwerk vormt stevige basis voor dit 5G netwerk.

Het sim only aanbod van T-Mobile is zeer compleet. De sim only provider heeft een vijf verschillende bundel van 0 tot en met onbeperkt mobiele data in combinatie met 120 minuten en onbeperkt veel smsjes. Wil je onbeperkt bellen dan kost dat slechts 2,50 tot 4 euro per maand meer.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only