2 april 2019 door in T-Mobile

T-Mobile beste getest 2019Het netwerk van T-Mobile is voor de vierde keer op een rij het beste netwerk in Nederland. Dat blijkt uit de onafhankelijke testen van P3. Het onderzoeksbureau test jaarlijks de netwerken in Nederland. T-Mobile scoort zelfs 977 punten uit 1000 en dat is outstanding. Dit jaar zijn er nog maar drie netwerken om te testen want naast T-Mobile hebben we alleen nog het KPN en Vodafone netwerk.

Uit de test van P3 blijkt opnieuw dat de Nederlandse netwerken tot de absolute wereld top behoren. De drie providers met eigen netwerk in ons land scoren allemaal ruim boven de 950 punten uit 1000. De nummer één uit de test is voor de vierde keer T-Mobile. De voorsprong op de nummer twee KPN is 16 punten en 18 punten op de nummer drie Vodafone. KPN en Vodafone laten bijna dezelfde resultaten zien waarbij KPN volgens P3 net iets beter is op gebied van Voice. KPN laat de grootste verbetering zien ten opzichte van vorig jaar.

Nederlandse 4G netwerken

Jaarlijks test P3 de Nederlandse 4G netwerken. Het onderzoekbureau concludeert al verschillende jaren dat de Nederlandse 4G netwerken tot de wereld top behoren. Vanaf 2019 zijn er slechts drie providers met een eigen netwerk, T-Mobile, KPN en Vodafone. Alle drie deze netwerken scoren ‘outstanding’ in de P3 test. Stuk voor stuk scoren de 4G netwerken ruim 950 punten op een maximale score van 1000 punten. Daarbij is het netwerk van T-Mobile opnieuw als beste getest. Het netwerk van T-Mobile zet een score neer van 977 punten. KPN is de nummer twee met 961 punten en het netwerk van Vodafone scoort 959 punten.

Het netwerk van T-Mobile is op dit moment het meest bekroond. P3 heeft inmiddels vijf testen uitgevoerd. Sinds 2016 is het netwerk van T-Mobile steevast het beste. Al vier keer scoort de provider uitmuntend en dit jaar haalt de provider zelfs 977 uit 1000 punten.

T-Mobile goedkoper

Om het uitmuntende resultaat van de P3 te vieren maakt T-Mobile haar Unlimited sim only abonnementen nu nog goedkoper. Vanaf 1 april tot en met 19 mei sluit je de beide Go Unlimited abonnementen voordelig af. Bij een tweejarig abonnement kost het Unlimited data abonnement met en 120 Min nog maar 27,50 euro per maand. Ga je voor onbeperkt bellen en internet dan betaal je 32,50 euro per maand. De provider geeft je hiermee maximaal 5 euro voordeel per maand.

Het sim only aanbod van T-Mobile is overzichtelijk. Het aanbod bestaat uit verschillende data abonnementen, 0 MB, 1 GB, 2 GB, 5 GB, 10 GB en onbeperkt data. Je kunt vervolgens kiezen uit 120 min of onbeperkt bellen. Het sim only abonnement sluit je voor een of twee jaar af.

Sluit je T-Mobile abonnement nu nog goedkoper af en geniet van de maximale snelheden in ons land en het beste netwerk!

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only