19 juni 2018 door in T-Mobile

Travel en Surf T-MobileT-Mobile rekent af met een grote vakantie ergernis; slechte, geen of dure WiFi bij aankomst op je bestemming. Ook buiten de EU biedt de sim only provider nu extra veel data voor vakantiegangers. De huidige Travel en Surf databundels worden verdubbeld en vanaf nu kun je buiten de EU met 1000 MB op pad.

In Nederland zijn we verwend met de snelste 4G netwerken en jaarlijks verbruiken we meer en meer data. Daarom is een slecht WiFi netwerk op je vakantiebestemming een grote ergernis geworden. Helemaal als je buiten de EU reist want daar is verbruik mega duur. Aan deze ergernis maakt T-Mobile een eind. De sim only provider verhoogt haar databundels voor buiten de EU en introduceert de nieuwe Large bundel.

3x zoveel data buiten de EU voor hetzelfde geld

Ook als je buiten de Europese Unie reist wil je je vakantie delen met je vrienden. Online foto’s en berichten versturen kost daar echter veel meer geld, tenminste kostte veel meer geld. Want bij T-Mobile krijgen reizigers buiten de Europese Unie vanaf nu extra grote databundels voor hetzelfde geld. De huidige Travel & Surf bundels worden verdubbeld met gelijkblijvende prijs. Terwijl je eerst 14,95 euro betaalde voor de 250 MB bundel in Amerika, krijg je voor hetzelfde geld nu 500 MB. Daarnaast zijn de kleine databundels meer dan verdubbeld. De verschillende XS bundels van 35 MB of 30 MB zijn nu nog ruimer. Voor hetzelfde geld krijg je vanaf nu 100 MB. Meer dan drie keer zoveel data voor hetzelfde geld. Alsof dat nog niet genoeg is, biedt T-Mobile op verzoek van klanten nu een extra bundel aan met 1000 MB aan data, de Large Pas.

De large databundel is ontwikkeld voor reizigers die extra veel data verbruiken buiten de EU. De nieuwe bundel is 1000 MB groot en is 14 dagen geldig. De nieuwe bundel kost 24,99 euro.

De verdubbeling van het Travel & Surf aanbod buiten de EU is een logische stap aldus Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarketing bij T-Mobile.

We waren de eerste in de Nederlandse markt, zelfs voor regulering, die de Europese bellen en data tarieven verlaagde naar nationale tarieven. We gaan ook nu weer een stap verder door de tarieven buiten Europa voor data te verlagen zodat klanten meer data krijgen voor dezelfde prijs en hierdoor minder angst hebben om gewoon gebruik te maken van internet buiten Europa.

Nooit meer onverwachte kosten

Het Travel & Surf aanbod van T-Mobile werkt eenvoudig. Wanneer je op reis gaat buiten de EU ontvang je automatisch een sms bericht van de sim only provider met een link naar verschillende databundels. Vervolgens kies je de best passende bundel en kun je direct online. Is 80 procent of 100 procent van de bundel verbruikt? Dan ontvang je ook een berichtje. Nadat de databundel op is stopt je dataverbruik zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only