T-Mobile maakt prepaidbundels nog aantrekkelijker

22 april 2015 door in T-Mobile.

My T-Mobile appNaast het extra uitdelen van MB’s maakt T-Mobile haar prepaidbundels nog aantrekkelijker. Zo worden de prijzen verlaagd en de maximale internetsnelheden verhoogd. Deze komen op het niveau van het Basis Sim Only Abonnement. 

Hogere internetsnelheden
De maximale internetsnelheden worden met een factor vijf verhoogd tot 15 Mbps, op zowel het 3G- als 4G MAX-netwerk. Vooral jongeren zullen hier profijt van hebben, aldus T-Mobile. Doordat hun sociale leven zich steeds meer online afspeelt wordt het dataverbruik steeds hoger.

En dat leidt tot hogere kosten, redeneert T-Mobile: “Het leven van de jongere generatie speelt zich steeds vaker voor een groot deel online af, denk aan Facebook, WhatsApp en Snapchat.” Die hogere kosten, die moeten dus tegengegaan worden. Voor de kosten voor een groot deel van het prepaid-aanbod worden op vergelijkbaar niveau gebracht met dat van het Basis Sim Only Abonnement. Deze verandering geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Gratis gigabytes
Eerder werd al bekend dat de provider gratis GB’s uitdeelt aan haar klanten. De 100 MB-bundel wordt 200 MB, de 350 MB-bundel wordt 1 GB en de 1 GB-bundel wordt 1,5 GB groot. Gewoon omdat het kan. En nou ja, omdat het dataverbruik nogal stijgt sinds de lancering van het 4G-netwerk.

Daarnaast krijgt de klant bij elke opwaardering vanaf tien euro ook nog eens 200 MB, 100 sms’jes en 50 belminuten cadeau. Deze zijn dertig dagen geldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Uiterlijk 21 april alle KPN-abonnees over op 4G

Alle mobiele privéklanten van KPN zullen voor 21 april worden overgezet op het 4G-netwerk van de provider. Dat geldt ook voor klanten...

Sluiten