T-Mobile
10 augustus 2019 door in T-Mobile

T-Mobile Q2 sim only 2019De nummer twee sim only provider in Nederland presteert goed. T-Mobile laat opnieuw uitstekende cijfers zien. Het netwerk van de provider wordt als beste getest. In het tweede kwartaal nadat het Tele2 Nederland over heeft genomen, groeit de onderneming door. Er zijn 77.000 nieuwe mobiele klanten bij en EBITDA groeit met 15 procent.

Er zijn al weer twee kwartalen verstreken sinds T-Mobile de Nederlandse tak van Tele2 heeft overgenomen. Tele2 verdwijnt langzaam naar de achtergrond in ons land. Al kun je online nog altijd een Tele2 sim only abonnement afsluiten. De cijfers van T-Mobile afgelopen kwartaal zijn goed. De onderneming laat positieve cijfers zien in een lastige markt. Marktleider KPN komt er bijvoorbeeld niet zo rooskleurig vanaf. T-Mobile laat op alle fronten groei zien, de onderneming behaalt een hoger omzet, EBITDA en een flinke stijging in sim only abonnees. De loyaliteit van T-Mobile klanten is opnieuw gestegen.

Cijfers T-Mobile Q2 2019

T-Mobile heeft een goed tweede kwartaal van 2019 gehad. De prestaties worden opnieuw uitgedrukt in uitstekende cijfers. De nieuwe onderneming noteert meer klanten en een omzet groei. Het T-Mobile netwerk is als beste getest in de Nederlandse markt. De totale omzet groeide met 1 procent naar 458 miljoen. De EBITDA steeg met 15 procent naar 117 miljoen. Het aantal mobiele klanten steeg met 77.000 en het aantal gebruikers van vaste dienstverlening steeg met 21.000. Als we de resultaten vergelijken met dezelfde periode 2018 dan krijgen we indrukwekkende stijgingen. De flinke stijgingen zijn natuurlijk het gevolg van de overname van Tele2.

Aantal mobiele klanten van T-Mobile stijgt tot 5,5 miljoen. Een stijging van 1,602 miljoen in vergelijking met het tweede kwartaal van 2018. De omzet van afgelopen kwartaal stijgt met 44 procent ten opzichte van Q2 in 2018.

De CEO van T-Mobile Nederland, Søren Abildgaard, zegt hierover onder andere het volgende:

“Uit onze cijfers over het tweede kwartaal blijkt dat we onze strategie en onze beloften waarmaken en de uitdager in de markt te zijn. Het is geweldig om te zien dat klanten ons belonen voor het feit dat we onze beloften nakomen, bijvoorbeeld de belofte om onze prijzen op de vaste markt niet te verhogen behoudens een inflatiecorrectie. We verpulveren iedere maand records en we blijven de duopolie uitdagen. Intussen ligt ons integratieproces goed op schema.”

T-Mobile is het beste netwerk en snelste

Deze week won T-Mobile voor de derde keer de Speedtest® Award van Ookla. De sim only provider verbrak hierbij het eigen snelheidsrecord. In zowel de grote steden als elders in Nederland is de provider als snelste getest. Dat de onderneming een goed netwerk heeft, dat wisten we al. Want het netwerk werd eerder dit jaar voor de vierde keer op rij als beste getest in de mobiele benchmarks van Open Signal en P3.

T-Mobile heeft een razend snel netwerk dat klaar is om de belofte van een landelijk 5G netwerk in 2020 waar te maken. De onderneming voert live testen uit in voorbereiding op het nieuwe 5G. Tijdens een van die testen is onlangs een hoge downloadsnelheid bereikt van 850 Mbps. Hiermee geeft de provider alvast een voorbeeld van wat klanten in de toekomst kunnen verwachten.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only