T-Mobile haakt goed in op Olympische Spelen

15 augustus 2016 door in T-Mobile.

T-Mobile nachtbundelsAfgelopen weekend had T-Mobile een leuke Olympische inhaker, die ook de komende dagen nog altijd erg relevant voor je kan zijn. Met de inhaker vraagt de roze provider nog even opnieuw aandacht voor de ‘tijdelijk internet‘ bundels die in mei zijn gelanceerd. Zo kun je voor een klein bedrag de hele nacht online zijn en bijvoorbeeld maximaal genieten van de oranje equipe in Rio!

Op Facebook zag ik onderstaand bericht voorbij komen:

T-Mobile Facebook

Voor 2 euro kun je 50GB aan data kopen die je tussen 22:00 en 6:00 op mag maken. Handig als je niet in de buurt van een TV bent, en toch de voortgang in Rio wil volgen! 🙂

Daarnaast heeft T-Mobile ook vergelijkbare bundels voor een uur (5GB), drie uur (10GB) of een weekend (30GB). Eigenlijk is er nooit een reden om niet online te zijn dan.

Handig voor de klant, en voor T-Mobile

Met deze tijdelijke bundels speelt de provider handig in op de toenemende vraag naar data, die juist bij speciale gelegenheden nu extra kan worden opgeschroefd. Heb je onderweg, of op de camping dus even internet nodig, met een simpel SMS’je naar T-Mobile is de gewenste bundel eenvoudig te activeren. Voor de provider zelf is het daarnaast ook een mooie kans om haar netwerkcapaciteit optimaal te gelde te maken, zeker in de daluren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Abonnees T-Mobile verbruiken veel meer data

Als laatste van de grote vier presenteert ook T-Mobile zijn prestaties over het tweede kwartaal van dit jaar. De dochter...

Sluiten