12 september 2018 door in T-Mobile

OpenSignal T-Mobile beste netwerkT-Mobile blijft de aanbieder van het snelste 4G in Nederland. De provider blijkt weer de beste in Nederland. OpenSignal heeft de Nederlandse netwerken afgelopen kwartaal getest en beoordeelt het netwerk van T-Mobile opnieuw als beste.

De Nederlandse netwerken behoren tot de beste in de wereld. Ons 4G is super snel en gemiddeld haal je in Nederland een snelheid van meer dan 40 Mbps. Alle vier de providers bieden meer dan 90% dekking voor 4G. Eén provider blijft domineren in Nederland en scoort uitstekend op zes uit de zeven categorieën. T-Mobile wint daarmee opnieuw de OpenSignal titel van Beste getest in Nederland.

OpenSignal T-Mobile beste provider Aug 2018

T-Mobile als best uit de OpenSignal test

T-Mobile blijft de lijst van Nederlandse providers aanvoeren. De sim only provider wint vier van de zeven categorieën en op twee categorieën staat de provider bovenaan op gelijke hoogte. OpenSignal roemt de Nederlandse 4G netwerken. Uit het onderzoek blijkt opnieuw dat Nederland tot de top van de wereld behoord. De vier Nederlandse mobiele providers bieden stuk voor stuk meer dan 90 procent 4G beschikbaarheid en dat is hoog. Want OpenSignal heeft in Europa niet eerder een land gezien waar providers meer dan 90 procent dekking bieden.

Daarnaast is de gemiddelde snelheid in Nederlandse meer dan 40 Mbps. Opnieuw scoort T-Mobile hier als beste. De sim only provider levert een gemiddelde LTE snelheid van 50 Mbps. In snelheid staat KPN op de tweede plaats gevolgd door Tele2 met Vodafone als runner-up.

T-Mobile is de beste in vier van de zeven categorieën

T-Mobile is de beste sim only aanbieder in Nederland als het aan OpenSignal ligt. Het onderzoekbureau heeft de Nederlandse 3G en 4G netwerken getest en provider scoort het beste op vier van de zeven categorieën. Al jaren voert de provider de lijst van snelste LTE netwerken aan. T-Mobile biedt de snelste 4G snelheid, overall snelheid , uploadsnelheid en bij de provider ondervind je de laagste latency. Daarnaast staat de provider op de gedeelde eerste plek als het gaat om 3G snelheid en 3G latency.

Tele2 en Vodafone bieden de beste 4G beschikbaarheid. Het tweetal eindigt op 93 procent dekking terwijl T-Mobile op 91,5 procent zit en KPN gek genoeg de laagste dekkingsgraad heeft met 90,3 procent.

Nederlandse 4G snelheid

De 4G snelheid in Nederland is hoog. T-Mobile biedt de snelste 4G snelheid met 50,33 Mbps. KPN gebruikers kunnen met gemiddeld 43,8 Mbps downloaden en Tele2 gebruikers halen gemiddeld 41 Mbps. Vodafone scoort hier het laagst en biedt gemiddeld 36 Mbps. OpenSignal maakt hierbij wel de opmerking dat alleen Vodafone in de afgelopen maanden een echte verbetering liet zien. De gemiddelde snelheid van de provider is met 2 Mbps gestegen.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only