T Mobile beste winkelketen
28 september 2020 door in T-Mobile

T-Mobile sim onlyAfgelopen weekend is T-Mobile uitgeroepen tot Beste winkelketen van Nederland in de categorie Telecom. De tweede provider van Nederland achter KPN kreeg de prijs vanwege de hoge scores op basis van prijs, kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid. T-Mobile ontving de award tijdens het online Retail Outlook event.

Jaarlijks worden een groot aantal winkels beoordeeld en de beste krijgen een award tijdens het jaarlijks terugkerende ‘Retailer of the Year’ event. Dit jaar was het evenement online te volgen. Tijdens het online evenement heeft T-Mobile de ‘Beste winkelketen van Nederland 2020-2021’ award gekregen.

T-Mobile heeft de beste winkels

Afgelopen weekend werd T-Mobile uitgeroepen tot beste winkelketen in de categorie Telecom. Het jaarlijkse evenement is de grootste consumentenverkiezingen in Nederland. Het evenement vond niet fysiek maar online plaats. De winnaars zijn gepresenteerd via het Retail Outlook event. Bijna 240.000 consumenten hebben in de afgelopen periode ruim 500 retailers kunnen beoordelen. beoordeeld tijdens.

De Directeur Consumenten Sales & Terminals bij T-Mobile Nederland, Onno Rip, is trots. Hij zegt hierover het volgende:

“In de categorie Telecom werden de winkels van T-Mobile het beste beoordeeld, dat is een hele mooie eer waar we trots op zijn. Maar vooral een beloning voor het harde werk van iedereen in de organisatie. We zetten ons iedere dag in om onze deskundigheid te optimaliseren zodat we onze klanten de beste winkelbeleving kunnen geven.”

Sim only abonnementen T-Mobile

Wil je liever vanuit huis kijken naar het aanbod van T-Mobile en de concurrentie? Via Vergelijksimonly krijg je een overzichtelijk aanbod van alle sim only abonnementen.

Het aanbod van T-Mobile is zeer aantrekkelijk. Vooral als je een flinke databundel wil afsluiten is de snelste provider van Nederland aan te raden. Je kunt kiezen uit een tweejarig abonnement of je pakt meer vrijheid met een jaar abonnement. Er is een onbeperkte belbundel of 120 minuten per maand. Vervolgens maak je een keuze uit de verschillende databundels, 1 GB, 5 GB, 10 GB of Onbeperkt data. De onbeperkte databundel geeft je al 5G. Wil je de hoogste snelheden met het 10 GB abonnement, dan kun je voor een kleine bijdrage 5G kiezen.

Liever een kleine bundel? Dan is een abonnement van Ben of Simpel misschien wel goedkoper. Vergelijk hier het voordeligste abonnement.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only