T-Mobile altijd vrijblijvend testen

13 maart 2016 door in T-Mobile.

T-Mobile 4GToen T-Mobile in november haar landelijk dekkend 4G netwerk extra wenste te promoten, bood het nieuwe klanten de mogelijkheid om vrijblijvend een maandje te ‘proeven’ op haar netwerk. Dat is blijkbaar zo goed ontvangen, dat T-Mobile nu heeft besloten dit voortaan altijd aan te bieden.

T-Mobile was de eerste provider in Nederland die consumenten de mogelijkheid geeft om het 4G-netwerk vrijblijvend te testen. Gezien het belang van mobiel internet anno 2016, is het een zeer prettige gedachte dat je niet direct voor 1 of 2 jaar vast aan een contract zit. Als je nu dus een T-Mobile sim only of abonnement met toestel bestelt, maar uiteindelijk toch niet tevreden bent over het T-Mobile netwerk, dan kun je binnen een maand weer overstappen. Tot die tijd zit je nergens aan vast. Mocht je een abonnement met toestel hebben besteld, dan dien je deze uiteraard wel weer in te leveren.

Met de verlenging van deze actie kun je feitelijk dus zonder risico testen of T-Mobile iets voor jou is. Wel zo prettig!

Samen bellen

Afgelopen maand heeft T-Mobile ook al het samen bellen geïntroduceerd. Daarmee kunnen T-Mobile klanten groepen samenstellen waarbinnen gratis onderling gebeld kan worden. Ze lijken er dus erg hard aan te werken om de (nieuwe) klanten in een gespreid bedje te laten landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Vodafone maakt bellen via 4G en wifi mogelijk

Het zal dit jaar mogelijk worden om bij Vodafone te bellen via het 4G netwerk en wifi. Op een eigen...

Sluiten