5G netwerktoren
25 februari 2020 door in T-Mobile

T-MObile 5GJe kunt nu kiezen voor het 5G abonnement van T-Mobile. De grootste bundel met Unlimited data en belminuten 5G ready is vanaf maandag 24 februari te koop. Er zijn enkele kanttekeningen bij dit nieuwe abonnement. Bij dit 5G sim only abonnement heb je wel een nieuwe telefoon nodig en het nieuwe netwerk zelf is er nog niet. Wat krijg je dan wel? Met dit abonnement ga je als eerste van 5G snelheden genieten.

In Nederland werken Vodafone, KPN en T-Mobile hard aan de ontwikkeling van het nieuwe 5G, vijfde generatie netwerk. Na 4G belooft 5G een nog grotere datasnelheid die eenvoudig oploopt tot 2 Gbps. Via de snelle 4G+ netwerken geniet je nu al van 0,45 Gbps. Het aankomende netwerk belooft ook een explosie aan nieuwe technieken. Technieken zoals zelf rijdende auto’s kunnen pas echt ontwikkeld worden met hulp van razend snel internet. Wil je als eerste genieten van 5G? Sluit dan nu het 5G sim only abonnement af van T-Mobile.

5G sim only abonnement

T-Mobile biedt als eerste een 5G abonnement aan. Het nieuwe sim only abonnement is 5G ready. Je kunt op dit moment nog geen gebruikmaken van 5G in Nederland. De vijfde generatie netwerken in Nederland wacht namelijk nog op een veiling van bandbreedte. De bandbreedte is nodig voor de ontwikkeling van 5G. Deze veiling is in de loop van dit jaar en daarna kunnen de providers pas echt gaan bouwen aan hun nieuwe netwerk. T-Mobile heeft Nederland belooft om razend snel een landelijk dekkend 5G netwerk uit te rollen. Wil jij als eerste genieten van de hoge snelheden via dit netwerk? Dan kun je nu al een 5G abonnement afsluiten. Het Unlimited 5G Ready abonnement van T-Mobile kost 37,50 euro. Daarmee is het 2,50 euro duurder dan het vergelijkbare 4G abonnement. Het verschil tussen beide abonnement is, dat je bij het 5G abonnement extra online beveiliging krijgt en als eerste geniet van 5G.

Om echt te kunnen genieten van 5G heb je nog meer nodig. Ten eerste moet het 5G netwerk nog worden uitgerold. Is er een 5G netwerk, dan heb je een 5G telefoon nodig. In Nederland zijn er op dit moment maar enkele telefoons met ondersteuning voor het nieuwe netwerk. Dit zijn de Huawei Mate 20 X en drie nieuwe Samsung Galaxy S20 telefoons.

Over T-Mobile

T-Mobile is een van de drie grote Nederlandse sim only providers met een eigen netwerk. Het 4G netwerk van de provider is al verschillende keren uitgeroepen tot beste netwerk. Je kunt razend snel bestanden downloaden als je een T-Mobile abonnement afsluit met een mobiele databundel. Het sim only aanbod is overzichtelijk. Je hebt keuze uit een eenjarig of tweejarig abonnement, onbeperkt bellen of 120 belminuten. Daarnaast is er keuze uit vijf databundels, 1 GB, 5 GB, 10 GB, onbeperkt 4G en onbeperkt 5G.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only