Bij Simyo kun je nu ook smsjes en belminuten bijkopen

6 september 2017 door in Simyo.

Dbellen Simyo buiten bundel goedkopere voordelige sim only provider Simyo heeft geluisterd naar tips van abonnees. De provider biedt nu namelijk ook de mogelijkheid om belminuten en smsjes bij te kopen. Vroeger kon je bij de de provider alleen data bijkopen.

Veel mensen maken gebruik van een bundel bij hun sim only abonnement. De voordelige sim only abonnementen van Simyo zijn rijk aan data en belminuten. Klanten hebben de provider echter gevraagd om naast het bijkopen van MB’s ook belminuten en SMSjes bij te mogen kopen. De voordelige provider heeft die slimme vragen gehonoreerd en biedt nu ook de mogelijkheid om belbundels en sms bundels te kopen.

Extra belminuten en SMSjes kopen

De voordelige provider heeft deze week een nieuw concept geïntroduceerd. Het bijkopen van belminuten en smsjes. Je kon bij Simyo al extra mb’s kopen als je buiten je bundel dreigde te komen. Nu kun je ook belminuten en smsjes bij kopen wanneer je buiten je bundel dreigt te geraken. De voordelige sim only aanbieder heeft hiermee geluisterd naar de vraag van abonnees. Veel van hun merkte dat ze ook regelmatig buiten hun belbundel of sms bundel raakte. De nieuwe mogelijkheid is natuurlijk ideaal als je een keer meer moet bellen dan je normaal doet.

De voordelige provider biedt de belbundel aan in 50 extra sms’jes of belminuten. Je betaalt hiervoor 2 euro. Het tarief voor een belminuut is daarmee 4 cent geworden. Terwijl je normaal gesproken voor elke minuut buiten je bundel 31 cent betaalt. Klanten van de provider kunnen de extra belminuten of smsjes bijkopen via de het internet, Mijn Simyo, of natuurlijk via de Mijn Simyo app.

Simyo

Simyo is een voordelige provider die gebruik maakt van het premium netwerk van KPN. De sim only abonnementen van de provider zijn vaak voordelig en klanten van de goedkope provider zijn zeer tevreden. Regelmatig eindigt de budget sim only aanbieder namelijk op de eerste plaats bij klanttevredenheid onderzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Vodafone verbetert spraak geluidskwaliteit 4G netwerk

Vodafone is als eerste Nederlandse provider gestart met een nieuwe techniek die de geluidskwaliteit van spraak via het 4G netwerk...

Sluiten