13 december 2018 door in Acties

Simyo hohohoSimyo is een van de budget sim only providers in Nederland. De voordelige provider maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Het aanbod van Simyo is vanaf vandaag versimpeld en goedkoper. Er zijn minder bundels beschikbaar. De overige bundels zijn in prijs gelijk gebleven, maar krijgen meer data.

Simyo wordt geregeld door de consumentenbond benoemd tot beste provider. De voordeel aanbieder maakt gebruik van het premium KPN netwerk en heeft een zeer aantrekkelijk sim only aanbod. De abonnementen zijn nu nog goedkoper.

Nieuw sim only aanbod Simyo

Simyo heeft haar aanbod versimpeld. De aanbieder heeft drie belbundels en keuze uit vier databundels. De laagste bundel met 1000 MB is eruit gehaald. Voor dezelfde prijs als die bundel krijg je nu 2000 MB. Je kunt vanaf vandaag alleen nog maar kiezen uit 0 MB, 2000 MB, 5000 MB of 10000 MB. De maximale bundel is daarmee flink gestegen.

Je betaalt nu slechts 5 euro voor 2000 MB. De bundel voor 11 euro was 4000 MB groot en vanaf vandaag krijg je voor dat geld 5000 MB. Ook de hoogste bundel is in prijs gelijk gebleven maar in datahoeveelheid gestegen.

Deze actie gelden tot en met 31 januari 2019.

Over Simyo

Simyo is al meer dan 10 jaar een aantrekkelijke budget provider. De telecom aanbieder heeft een overzichtelijk aanbod van sim only abonnementen. Je kunt ze volledig naar eigen inzicht samenstellen. Je kiest een van de drie belbundels op basis van je gebruik. Er is keuze uit 100, 300 of onbeperkt bellen. Daarnaast kun je kiezen uit drie heldere databundels, 2000 MB, 5000 MB of 10000 MB. Wil je niet veel bellen maar wel onbeperkt SMSjes versturen dan kan dat ook. De sim only abonnementen zijn maandelijks of jaarlijks af te sluiten.

Simyo heeft een prijzenkast vol met awards. De provider werd regelmatig als beste mobiele provider gekozen door de consumentenbond en is geregeld uitgeroepen tot best prepaid provider.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only