14 maart 2017 door in Simyo

Het heeft even mogen duren, maar Simyo heeft vandaag eindelijk haar nieuwe bundels gepresenteerd. Na reeds enkele jaren een ongewijzigd aanbod te hebben, zijn de Simyo sim only proposities nu goed op de schop gegaan. De KPN dochter hoopt hiermee haar oude leidende positie in de markt te herpakken, dus we zullen eens kijken welke veranderingen er allemaal uit de oranje koker komen.

Goedkoper bellen voor veelgebruikers

Kon je voorheen bij Simyo altijd nog kiezen uit 5 verschillende belbundels, vanaf nu is dat teruggebracht naar 3 bundels. 100 minuten bellen is helaas een euro per maand duurder geworden en 300 minuten is niet gewijzigd in prijs. Echter, daar waar Simyo’s grootste belbundel altijd tot 1250 belminuten beperkt was, kun je voortaan onbeperkt bellen bij de oranje provider. Voor 12 euro per maand hoef je nooit meer op je belgedrag te letten (servicenummers uitgezonderd), een prettige ontwikkeling die anno 2017 ook wel wenselijk was.

Voordeliger internet met gratis 4G

Ook bij het mobiele internet heeft Simyo het aantal keuzemogelijkheden teruggebracht van 5 naar 3. De kleinste twee bundels (200 en 500 MB) zijn vervallen, waardoor je nu kunt kiezen uit 1000, 2000 of 4000 MB. Daarbij zijn de prijzen ook nog eens significant gedaald, en kun je nu gratis kiezen om sneller te internetten via het 4G netwerk. Je bent echter niet verplicht 4G te verbruiken, dus als je bang bent te snel door je internetbundel te gaan, kun je er ook voor kiezen om via 3G te blijven surfen.

Met de nieuwe prijzen is Simyo zeker nog niet de goedkoopste van de markt, maar zijn ze zeker weten een stuk meer competitief dan de afgelopen periode het geval was. Zeker als je de niet financiële aspecten zoals de uitroeping tot beste mobiele provider door De Consumentenbond meeneemt, ontstaat er een herboren provider. De nieuwe prijzen staan uiteraard ook direct in onze sim only vergelijker, dus bekijk direct of Simyo voor jou de beste keus is.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only