Simyo prepaid
7 mei 2019 door in Simyo

Simyo prepaid naar 4GSimyo is niet alleen een aantrekkelijke budget provider het is ook een slimme keuze voor prepaid. Vanaf 7 mei bel en internet je als prepaid klant via het 4G netwerk. De voordeel provider zet het netwerk voor prepaid gebruikers gratis over van 3G naar 4G. Degene met een 3G telefoon blijft gebruikmaken van het 3G netwerk.

Bellen en internetten voor prepaid klanten gaat vanaf vandaag sneller. Sim only aanbieder Simyo voert tot en met eind mei een upgrade uit waarbij alle gebruikers van 3G over gaan naar 4G. Hiervoor betalen klanten geen extra kosten. Heb je nog een oudere telefoon? Wees gerust want als je telefoon nog geen 4G ondersteunt dan kun je nog gebruikmaken van het 3G netwerk. Bij prepaid sim only betaal je vooraf. Je krijgt alleen een simkaart die je kunt gebruiken. Wanneer je tegoed op is, dan stopt internet of kun je niet meer bellen.

Simyo prepaid upgrade naar 4G

De Nederlandse netwerken behoren tot de beste netwerken in de wereld. Onze 4G netwerken hebben een hoge dekkingsgraad en hoge snelheid. Simyo biedt vanaf vandaag ook voor prepaid klanten toegang tot het razend snelle 4G netwerk. Vanaf 7 mei kunnen gebruikers met een 4G telefoon sneller internetten en hebben ze een meer stabiele verbinding.

Vooral bij het surfen over internet merkt de prepaid Simyo klant straks verschil. Nu biedt de voordelige provider een 3G snelheid aan van 7 Mbps. Voor het einde van deze maand wordt die snelheid verhoogd tot 256 Mbps. Een ander voordeel van 4G is dat het netwerk stabieler is en binnenshuis er beter bereik is. Heb je geen telefoon met 4G ondersteuning? Dan kun je nog altijd van het 3G netwerk gebruikmaken.

Over Simyo

Simyo is een van de budget providers in Nederland. De goedkope aanbieder van mobiele telefonie maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Je kunt een prepaid simkaart bestellen of kiezen voor een van de aantrekkelijke sim only abonnementen. De tarieven van Simyo zijn aantrekkelijk. Je sluit al een abonnement af vanaf 6 euro of 10 euro met internet.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only