15 oktober 2018 door in Simyo

Simyo jij blij wij blij dealsDe voordelige sim only provider Simyo heeft de prijzen van haar abonnementen tot 31 december in prijs verlaagd. Daarmee is de Jij Blij Wij Blij deal met maanden verlengd. De meest gekozen bundels van 1 GB en 4 GB zijn goedkoper.

Simyo heeft de actie verlengt voor de belangrijkste databundels van de provider. De meest gekozen bundels zijn die van 1000 en 4000 MB. Simyo maakt gebruik van het premium netwerk van KPN.

Simyo Jij Blij Wij Blij aanbieding verlengd

Zoek je een aantrekkelijk sim only abonnement dan kun je terecht bij Simyo. De sim only aanbieder heeft de Jij Blij Wij Blij aanbieding verlengt tot het einde van 2018. De meest gekozen internet bundels zijn hiermee nog langer in prijs verlaagd. De 1 GB bundel is met drie euro verlaagd en kost nog maar vier euro. De 4 GB bundel is twee euro goedkoper en kost nu nog maar 10 euro.

Sluit je een sim only abonnement af bij Simyo dan heb je keuze uit een maandelijks abonnement of jaar abonnement. Vervolgens kies je uit 100, 300 of onbeperkte belminuten. Daarna is er keuze uit vier databundels of geen data.

Over de sim only aanbieder Simyo

Simyo is een zogenaamde MVNO en maakt gebruik van het netwerk van KPN. Het bereik is dus uitstekend. Ben je een van de gelukkigen met vast internet via KPN? Dan krijg je ook met Simyo twee keer zoveel data en belminuten. De sim only abonnementen worden hierdoor nog aantrekkelijker.

De budget provider is al verschillende keren tot beste provider uitgeroepen. Dat komt door het aantrekkelijke aanbod en de aantrekkelijke deals zoals de Vriendendeal. Bij Vriendendeal kun je vijf euro verdienen met een vriend. Die hoeft alleen via jouw persoonlijke link een sim only of prepaid abonnement afsluiten. Jullie krijgen dan allebei vijf euro korting.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only