7 mei 2018 door in Simyo

Simyo Jij blij Wij BlijSimyo is tijdelijk nog goedkoper. De budget sim only aanbieder geeft korting op de 1000 MB en 4000 MB databundel tijdens Jij Blij Wij Blij actie. Dankzij deze actie kost een jaar abonnement of maandelijks opzegbaar abonnement met deze bundels je nog minder geld dan normaal.

Simyo maakt iedere dag bellers blij en tijdens de Jij Blij Wij Blij actie is de voordelige provider nog voordeliger. De budget sim only aanbider wil nog meer mensen blij maken en verlaagt de prijs voor twee belangrijke databundels, die van 1000 MB en 4000 MB.

Simyo Jij blij, wij blij

Budget provider Simyo is de komende weken nog goedkoper. Omdat Simyo graag nog meer bellers dagelijks blij maakt is er vanaf vandaag een speciale Jij blij Wij blij actie. Tijdens deze promotie zijn de 1000 MB en 4000 MB databundels nog voordeliger. De 1000 MB bundel is tot 31 juli drie euro goedkoper terwijl de 4000 MB data twee euro in prijs gedaald is. De bundels kosten nu respectievelijk 4 euro en 10 euro. Je sluit dus al een 100 MIN/SMS bundel met 1000 MB data af voor 10 euro in de maand. Combineer je 100 MIN/SMS met 4000 MB dan betaal je nu slechts 16 euro per maand bij een jaarabonnement. Kies je voor maandelijks opzegbaar dan zijn deze abonnementen 2 euro per maand duurder.

Vervang prepaid

De Jij Blij Wij Blij weken zijn een uitstekend moment om je prepaid kaart te vervangen voor een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. Bellen met prepaid is namelijk veel duurder en wanneer je geregeld belt is het vaak voordeliger om een sim only abonnement af te sluiten. Het voordeel van een maandelijks opzegbaar abonnement is dat je daar iedere maand mee kunt stoppen als je er geen gebruik meer van maakt.

De Jij Blij Wij Blij actie loopt tot 31 juli 2018.

Simyo

Simyo is een budget aanbieder die gebruik maakt van het premium netwerk van KPN. Je hebt dan ook vrijwel overal bereik en kunt genieten van gratis 4G. De sim only providers is al tien keer tot beste uitgeroepen door de consumentenbond. Het aanbod van Simyo is overzichtelijk. Je hebt keuze uit een jaar abonnement of maandelijks opzegbaar. Daarnaast is er keuze uit drie belbundels in combinatie met één van de vier databundels of geen data.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only