8 januari 2018 door in Simpel

Simpel King DealsIn de maand januari biedt budget provider Simpel een stel aantrekkelijke sim only abonnementen aan. De sim only provider is de reclamecampagne Kingsize Deals gestart met twee aantrekkelijk geprijsde bundels. De middelste bundels met 2 GB en 5 GB aan data zijn nu nog aantrekkelijker.

De Kingsize Deals zijn twee aantrekkelijke abonnementen voorzien van 2 GB of 5 GB aan data. Simpel heeft een zeer overzichtelijke sim only aanbod met vier duidelijk abonnementen. De bundels lopen van 500 MB tot 10 GB met 125 bel minuten en 1000 SMSjes. Voor slechts 2,50 in de maand extra kun je al onbeperkt bellen en 4G via het snelle T-Mobile netwerk is gratis.

Voordelige Kingsize Deals sim only abonnementen

De middelste abonnementen van Simpel zijn deze maand Kingsize Deals! De middelste bundels van de sim only aanbieder zijn flink in prijs verlaagd. De goedkope bundel met 2 GB aan data, 125 bel minuten en 1000 sms’jes kost nog maar 7,50 euro per maand. Wil je een jaarcontract afsluiten? Dan kost de bundel 10 euro per maand. De derde bundel met 5 GB data, onbeperkt bellen en 1000 smsjes kost nu 10 euro per maand. Je sluit dan wel een tweejarig abonnement af. De keuze voor 12 maanden kost 12,50 in de maand.

Simpel heeft regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Vorige maand kreeg je bij de goedkope sim only abonnement zelfs onbeperkt bellen gratis. De belrevolutie is ten einde, maar klanten van de budget sim only provider hebben nu Kingsize Deals.

Simpel maakt onbeperkt bellen voordeliger

Simpel heeft vier duidelijke bundels waarbij je vrijwel altijd 125 bel minuten krijgt. Voorheen kon je voor 5 euro per maand extra kiezen voor onbeperkt bellen. De keuze voor onbeperkt bellen is nu nog voordeliger en je belt al voor 2,50 euro in de maand extra onbeperkt.

De budget sim only aanbieder maakt gebruik van het snelste netwerk van T-Mobile. Tegenwoordig krijgt je gratis 4G internet snelheid. Let op, de snelheid van Simpel abonnees is maximaal 75 Mbps download en 10 Mbps upload. De maximale snelheid is daarmee lager dan klanten van T-Mobile zelf krijgen.

2 reacties op "Simpel biedt twee aantrekkelijke Kingsize Deals"
Louis Linnenbank

Ik gebruik helemaal de functie SMS niet kan ik dit niet in mijn abonnement laten verminderen en dat ik een beetje meer data kan krijgen, graag reactie.

Reageer

@Louis: De abonnementen bij alle providers zijn zoals ze worden aangeboden. Als je sms niet gebruikt maar deze als MB’s wil kunnen gebruiken, dan kan ik je hollandsnieuwe aanraden, want bij hen verbruik je alle minuten, sms én MB’s uit dezelfde bundel.

Reageer

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only