21 januari 2019 door in T-Mobile

Go abonnementen T-MobileT-Mobile heeft haar abonnementen aanbod volledig vernieuwd. Met deze vernieuwing geeft de sim only aanbieder haar klanten een helder overzicht en meer keuzevrijheid. De nieuwe Go abonnementen maken Unlimited toegankelijker voor alle klanten. Het nieuwe aanbod is de volgende stap om Nederland zorgeloos te laten appen, video’s te streamen en browsen.

Het beste en snelste 4G netwerk van Nederland wordt nu nog toegankelijker. T-Mobile heeft het volledige sim only aanbod omgegooid. Het aanbod wordt ruimer en is meer helder geworden. Je kunt kiezen uit 120 minuten of onbeperkt bellen in combinatie met een groot aantal databundels. Al vanaf 10 euro per maand sluit je een abonnement af bij T-Mobile.

Het nieuwe T-Mobile Go

T-Mobile heeft haar nieuwe abonnementen gepresenteerd. In tegenstelling tot het basis aanbod en de onbeperkte Go abonnementen valt ieder abonnement nu onder Go. Binnen het Go aanbod kun je kiezen voor 120 minuten of een onbeperkte hoeveelheid. De traditionele beller heeft nu ook keuze uit twee aantrekkelijke abonnementen met 120 minuten of onbeperkt bellen zonder data. Mensen die vooral veel data verbruiken zullen kiezen voor 120 minuten en een hoge data bundel.

Tisha van Lammeren, directeur consumentenmarkt a.i., zegt het volgende over de nieuwe Go abonnementen:

“Wij zijn op een missie. Wij horen iedere dag van klanten die een Unlimited abonnement hebben dat ze er aan verslingerd zijn. De vrijheid, de rust en natuurlijk de makkelijke rekeningen. Die vrijheid en zorgeloosheid maken we met deze nieuwe abonnementen nog toegankelijker en betaalbaar; geen revolutie, maar weer een stap verder voor de klant”.

Go sim only aanbod

Het nieuwe T-Mobile sim only aanbod is lekker helder. Je krijgt keuze uit een één of tweejarig abonnement. Er is een belbundel van 120 minuten of een onbeperkte. Daarnaast kun je kiezen uit wel zeven databundels oplopend van 0 data voor de traditionele beller tot onbeperkt data voor de moderne data slurper. Het bekende Go Unlimited sim only abonnement kost nog altijd 35 euro per maand.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only