iPhone met sim only 2021
17 december 2020 door in Lebara

iPhone 12 met sim onlyVroeger was sim only in combinatie met een nieuwe iPhone vrijwel ondenkbaar. Een zakenman of -vrouw kocht er wel eens een in combinatie met sim only voor de hoge restwaarde. Met de komst van de iPhone SE 2020 en aantrekkelijke iPhone 12 Mini is de losse iPhone aantrekkelijker dan ooit. Je kunt nu bijna niet meer om de Apple iPhone heen.

Ben je een Apple fan vanaf het begin of heb je nog een iPhone 7 die inmiddels wel een beetje aan vernieuwing toe is? Dan hoef je echt niet af te stappen van je sim only strategie. Want de nieuwe iPhones zijn goedkoper dan ooit in 2020. Aan de vooravond van 2021 is een Apple iPhone kopen in combinatie met je sim only abonnement helemaal niet zo’n gek idee meer. De ‘peperdure’ Apple telefoons zijn al vanaf 500 euro te koop.

Losse iPhone kopen met sim only goedkoper dan ooit

De losse iPhone is goedkoper dan ooit in 2020. Het jaar 2021 belooft zelfs nog beter te worden. In het begin van 2020 lanceerde Apple de goedkoopste iPhone ooit. De iPhone SE 2020 is een goedkope Apple telefoon met alle features die je wenst van een Apple. Het toestel heeft de looks van een iPhone 8 maar de power van een iPhone 11. Je kunt met deze telefoon nog jaren vooruit en dat is ideaal in combinatie met een sim only abonnement. Je koopt de iPhone SE 2020 al vanaf 429 euro. Je leest het goed! In combinatie met een aantrekkelijke Lebara of Ben abonnement kom je serieus goedkoop uit.

Sim only abonnement in 2020 met Apple iPhone 12 Mini

Het jaar 2020 was een rijk iPhone jaar. Er werden wel vijf nieuwe iPhone smartphones gelanceerd. Extra goed nieuws voor sim only gebruikers. De goedkoopste is nu nieuw 429 euro en wil je het nieuwste van het nieuwste? Dan kost je dat in 2020 niet 1000 euro of meer. Je kunt de iPhone 12 Mini namelijk al kopen vanaf 777 euro. Deze krachtige iPhone is voorzien van de nieuwste technieken, maakt verbluffend mooie foto’s, laat je over het super snelle 5G surfen en ziet er gewoonweg prachtig uit. In combinatie met een T-Mobile, KPN of Vodafone sim only abonnement surf jij op de hoogste snelheden door internet pagina’s en ben je vrienden te snel af in games.

Sim only abonnement met goedkope iPhone in 2021

Loopt je abonnement af in 2021? Dan zit je gebeiteld als sim only Apple fan. Want alle Apple telefoons die je nu al voordelig kunt kopen, zijn komend jaar nog voordeliger. Voor de nieuwe lichting moet je nog wel even wachten. Wij verwachten dit jaar helaas geen opvolger voor de SE 2020. De nieuwe iPhone van 2021 kun je vermoedelijk pas aan het einde van dat jaar kopen. De iPhone 13 belooft een razend snel vlaggenschip te worden met verbeterde processor, sneller Retina beeldscherm met 120 Hz ververs snelheid en natuurlijk een stel camera’s waarmee je prachtige foto’s maakt. Het is nog onduidelijk of Apple weer zo’n goedkoop model lanceert.

Zakelijk sim only abonnement met iPhone

Voor de ZZPer brengt 2020 een zeer aantrekkelijke Apple telefoon. Want als zakelijke gebruiker mag je alle aankopen tot 450 euro in één keer afschrijven. Laat de iPhone SE 2020 nou precies binnen dit budget passen.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only