26 maart 2018 door in Acties

Telfort nieuwe sim only aanbodTelfort heeft het totale sim only aanbod uitgebreid. De voordelige sim only aanbieder die gebruik maakt van het premium netwerk van KPN is nu nog voordeliger. De maximale databundel is uitgebreid en je een overzichtelijke keuze tussen twee overzichtelijke bel bundels in combinatie met vier databundels.

Vanaf vandaag introduceert Telfort haar nieuwe sim only abonnementen. Sluit je vanaf vandaag een nieuw sim only abonnement af dan is internetten voordeliger en zijn de databundels nog groter. De nieuwe bundels hebben standaard 150 minuten en je kunt iedere bundel voor een klein bedrag naar onbeperkt bellen upgraden. De provider biedt daarnaast Telfort Spotify Premium aan.

Telfort sim only aanbod volledig zelf samen te stellen

Telfort klanten stellen vanaf nu hun nieuwe sim only abonnement volledig zelf samen. De provider geeft je vier basis keuzes met 150 belminuten en databundels die oplopen; 0 GB, 1 GB, 5 GB en 10 GB. Je kunt zelf aangeven of je onbeperkt bellen wilt voor 1 euro in de maand extra. Daarnaast heb je de keuze om het abonnement voor twee jaar of juist maandelijks opzegbaar af te sluiten. Het nieuwe model van Telfort zorgt er dus ook voor dat je onbeperkt kunt bellen zonder daarbij data af te rekenen. Er zijn weinig providers die nu nog grote belbundels bieden zonder grote databundels.

Naast het volledige nieuwe sim only aanbod zijn de prijzen alleen lager en zijn de bundels ook nog eens rijker aan MB’s. Daarnaast kun je nu bij Telfort ook een Spotify Premium abonnement afsluiten. Zo luister je overal je favoriete muziek via Spotify. De extra optie kost 8,99 euro in de maand en dat is 1 euro goedkoper dan dat je Spotify los afsluit.

Over Telfort

Telfort is een aantrekkelijke budget provider die gebruik maakt van het betrouwbare netwerk van KPN. In tegenstelling tot veel andere providers worden bij Telfort de overgebleven minuten en MB’s twee maanden meegenomen. Ze zijn dus niet één maar drie maanden geldig. Een ander voordeel van deze provider is dat je altijd onbeperkt mag smsen, zelfs bij het basis abonnement van 150 min en 0 GB.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only