lebara
11 februari 2019 door in Lebara

Lebara sim onlyLebara breidt haar sim only aanbod uit. Vanaf vandaag kun je ook kiezen voor een 10 GB databundel in combinatie met onbeperkt bellen. Met de nieuwe bundel verandert de prijs voor de hoogste onbeperkte databundel. De provider legt al jaren nadruk op internationaal verkeer. Het is de ideale provider voor diegene die vaak naar het buitenland belt vanuit ons land. 

Het aanbod van Lebara is simpel en ruim. Met de nieuwe 10 GB databundel biedt de voordeel provider voor ieder wat wils. Alle sim only abonnementen van deze provider zijn gemaakt voor de frequente beller. Nu de keuze in datahoeveelheid is verruimd, wordt Lebara als sim only aanbieder aantrekkelijker voor iedereen. Een bijzonder voordeel van deze provider is, dat je als klant kun je zonder extra kosten kiezen voor maandelijks opzegbaar. Want Lebara rekent voor een maandelijks opzegbaar of een tweejarig abonnement dezelfde prijzen.

Lebara verruimt sim only aanbod

Vanaf maandag 11 februari heeft Lebara ook een 10 GB bundel. Voorheen was het aanbod beperkt tot onbeperkt bellen en sms-en in combinatie met 5 GB, 7 GB of onbeperkt data. Het voordelige 5 GB data abonnement kost slechts 10 euro per maand als je kiest voor de internationale versie. Voor 10 euro meer krijgt je 10 GB aan data en het onbeperkte data abonnement kost nu 25 euro in de maand. De budget provider houdt de prijzen voor een maandelijks of tweejarig abonnement gelijk. De meeste providers zoals Tele2 rekenen extra voor maandelijks opzegbaar.

Over Lebara

Lebara biedt al jaren aantrekkelijke abonnementen voor diegene die veel naar het buitenland belt. De basis sim only abonnementen zijn nationaal te gebruiken en ook binnen in de EU. Kies je voor een internationaal sim only abonnement dan kun je ook vanuit Nederland naar het buitenland bellen.

Fair Use Policy

Net zoals bij veel andere providers met onbeperkte bundels en hoge databundels wordt je beperkt in dataverbruik binnen de EU. Afhankelijk van het data abonnement bepekt Lebara het gebruik in de EU tot 2,5 GB bij een 5 GB abonnement tot 5,4 GB voor mensen met een onbeperkt data abonnement. Deze beperking is bij de Internationale abonnementen iets ruimer en loopt van 4,1 GB tot 6,8 GB.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only