11 januari 2018 door in Budget Mobiel

Robin Mobile verhoogt snelheidBudget sim only provider Robin Mobile verhoogt de snelheid van de meest gekozen bundel. De snelheid van de Junior bundel stijgt ook. Onbeperkte data met hoge snelheid is nu nog goedkoper.

Sim only aanbieder Robin Mobile maakt gebruik van het premium netwerk van KPN. Het aanbod van de aantrekkelijke provider is altijd onbeperkt, maar in datasnelheid wordt je beperkt. Vanaf vandaag zijn de volgende bundels in snelheid toegenomen, de Junior 4G bundel en Gewoon Snel 4G.

Onbeperkt 4G snelheid vanaf 20 euro

Wil je geen gezeur met dure rekeningen en onbeperkt kunnen bellen, smsjes versturen en surfen over internet? Dan zijn de bundels van Robin Mobile een uitkomst. De basis bundels zijn ideaal voor het onbeperkte bellen. De snelheid was echter niet optimaal. Daar heeft Robin Mobile vanaf vandaag verandering in gebracht. De op één na goedkoopste bundel is in snelheid verhoogd naar 5 Mbps. De snelheid van de meest gekozen Robin Gewoon Snel 4G databundel is zelfs 10 Mbps geworden. Je kunt nu dus onbeperkt internetten op 4G snelheid voor 19,95 euro via het Robin Jonior 4G abonnement.

Robin Mobile maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Je krijgt het bereik van de premium sim only aanbieder voor een voordelige prijs. In de laatste jaren zien we het gebruik van 4G toenemen. Vrijwel alle budget providers bieden hun abonnementen nu al aan via 4G.

Onbeperkt sim only aanbied Robin Mobile

Robin Mobile heeft een zeer eenvoudig aanbod. Er zijn vijf abonnementen van de budget sim only aanbieder en die geven een onbeperkte hoeveelheid minuten, smsjes en MB’s. De enige beperkende factor binnen de abonnementen is de datasnelheid. Robin Entree geeft je 3G snelheid tot 1 Mbps en bij Junior 4G krijg je al 5 Mbps aan datasnelheid. Wil je meer snelheid dan kun je kiezen voor Gewoon Snel 4G, Super Snel 4G en Pijl Snel 4G. De snelheid loopt op tot 25 Mbps. Uiteraard betaal je daarvoor ook meer en de abonnementen lopen van 14,95 tot 39,95 euro voor het Pijl Snel abonnement.

Onbeperkte sim only

Sinds 2016 zijn er verschillende aantrekkelijke abonnementen voor mensen die onbeperkt bellen, smsen en data willen. Robin Mobile biedt in tegenstelling tot concurrenten T-Mobile en Tele2 een onbeperkt abonnement met beperkte datasnelheid.

T-Mobile biedt je bijvoorbeeld wel de volle snelheid bij het onbeperkte data abonnement. Tele2 geeft ook haar volle 4G datasnelheid. De provider beperkt haar klanten echter tot 5 GB per dag. Mocht je meer willen verbruiken, dan kun je dat per 1 GB aanvragen.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only