Robin Mobile geeft abonnees onbeperkte telefonie in de EU

16 januari 2017 door in Robin Mobile.

Robin Mobile EURobin Mobile was de eerste provider in Nederland die abonnees onbeperkt sms, MB’s en belminuten leverde voor een vast bedrag in de maand. Vanaf 1 februari kunnen abonnees van de provider ook in de EU gebruikmaken van internet en telefonie binnen de sim only bundel.

Vanaf 1 februari 2017 maakt de protest provider sms’en en bellen in de EU nóg aantrekkelijker. Je kunt vanaf dat moment in Nederland en in de EU gebruik maken van onbeperkte sms, MB’s en belminuten. T-Mobile is vorige week het tarieven offensief begonnen met zijn Go Unlimited EU abonnement. Dat abonnement biedt onbeperkte telefonie en andere voordelen in de EU. Vandaag slaat Robin Mobile terug met onbeperkt internetten, bellen en smsjes versturen in de EU per 1 februari 2017.

Robin Mobile onbeperkt in de EU

Vanaf 15 juni 2017 mogen providers geen hogere roamingtarieven meer berekenen. Telefonie in de EU is vanaf dat moment gelijk aan telefonie in je eigen land. Terwijl andere providers langzaam maar zeker overgaan tot dergelijke tariefstructuren hoeft de Robin Mobile klant niet meer te wachten. Vanaf 1 februari geldt voor abonnees van de telecom aanbieder, dat zij onbeperkt kunnen telefoneren, internetten en smsen in de EU. Ideaal voor mensen die in grensgebieden wonen of regelmatig reizen binnen Europa. Maar het voorkomt natuurlijk ook hoge rekeningen na je vakantie.

Het stopt niet met onbeperkt bellen. Robin Mobile biedt per 20 februari iedere abonnee 100 belminuten of sms’jes om vanuit Nederland naar 45 landen te bellen of smsen.

In het persbericht van de provider vertelt Wifred Rottier, oprichten van Robin Mobile, het volgende over de nieuwe abonnementen: “Aan de onbeperkte mb’s, sms’jes en belminuten voor gebruik binnen de EU is bij ons geen limiet verbonden – klanten komen zo bij terugkomst van hun reis niet voor verrassingen te staan. Robin Mobile heeft als ‘protestprovider’ in 2013 de markt opengebroken door als eerste mobiele provider onbeperkt mb’s, sms’jes en belminuten aan te bieden voor een vast bedrag per maand – en die traditie zetten we uiteraard graag voort.

Voordelen Robin Mobile

De protest provider Robin Mobile biedt je een aantal voordelen. Robin werkt via de betrouwbare 3G- en 4G-netwerken van KPN. Ook voor roamingverkeer in de EU maakt de Robin gebruik van de roamingovereenkomsten die KPN heeft afgesloten in het buitenland. Een ander voordeel van de sim only abonnementen van Robin is, dat ze maandelijks opzegbaar zijn. Op die manier betaal je nooit te veel. Verandert je gebruik, dan kun je dus per maand bijstellen. Je krijgt als klant een zeer grote vrijheid die andere providers met jaar of 2jaar sim only abonnementen niet verlenen.

De abonnementen van Robin Mobile zijn zo opgesteld, dat je zelfs voor een relatief laag bedrag onbeperkte telefonie krijgt. Het is voor de telecom aanbieder mogelijk om die vrijheid te bieden, doordat de verschillende abonnementen een snelheidsbeperking hebben. Vanaf 19,95 euro per maand kun je bijvoorbeeld al onbeperkt bellen smsen en MB’s versturen of downloaden met een datasnelheid van maximaal 1,0 Mbps. Je maakt vanaf 39,95 euro per maand gebruik van super snel 4G en voor 10 euro in de maand meer, krijg je het aller snelste abonnement met een datasnelheid van 25 Mbps.

Robin Mobile opgericht in 2013 vanuit de volgende overtuiging: “dat mobiele telefonie anders kan en anders moet.” De provider was de eerste aanbieder van onbeperkt sms’jes mb’s en belminuten. Sim only abonnementen voor een vast bedrag per maand. Uiteraard gaat Robin Mobile uit van Fair Use. De abonnementen niet bedoelt als alternatief of vervanging van je vaste internetverbinding thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Tele2 blokkeert nieuwe klanten zonder 4G smartphone

Tele2 blokkeert vanaf 1 februari elke nieuwe klant die niet over een 4G toestel beschikt. De provider wil volledig op...

Sluiten