Partnerstore T-Mobile en Sony feestelijk geopend 2 juni

30 mei 2017 door in T-Mobile.

T-Mobile Sony winkelVorige week donderdag werd de partnerstore van Sony en T-Mobile geopend in Amsterdam. De Japanse smartphone fabrikant en de Nederlandse provider maken technologie en belevenis voor een breed publiek beschikbaar. De winkel wordt aankomende vrijdag 2 juni feestelijk geopend met allerlei showcases en niet onbelangrijk, aantrekkelijke aanbiedingen!

Klanten krijgen in de partnerstore van de provider en fabrikant advies over de nieuwste technieken van zowel Sony als de telecom aanbieder. Je wordt een expert in alle T-Mobile sim only abonnementen en de winkel staat vol met mobiele telefoons en je kunt de nieuwste producten van Sony testen en kopen. De partnerstore biedt T-Mobile en Sony de kans om hun totale portfolio te tonen aan een groot en ook internationaal publiek. De Kalverstraat 25 is tegenwoordig de ideale plek om de nieuwste Sony Xperia telefoons te testen en je uitgebreid te informeren over alle T-Mobile abonnementen zoals Go Unlimited en natuurlijk het veel besproken Datavrije Muziek.

Feestelijke opening T-Mobile & Sony Partnerstore

De Amsterdamse partnerwinkel aan de Kalverstraat 25 is al sinds vorige week donderdag open. Vrijdag 2 juni wordt de winkel feestelijk geopend voor het publiek samen met enkele speciale aanbiedingen. In de winkel vind je de nieuwste technieken van zowel T-Mobile als Sony. Het is de bedoeling dat iedereen in de partnerstore kennis kan maken met de laatste technieken. Zo kun je kennis maken met de volledige line-up aan Xperia smartphones. Je kunt ze zien, uitproberen en de voortreffelijke camera’s testen. Beide ondernemingen tonen de laatste smart home innovaties en producten en je hoort de nieuwste audio technieken van Sony. Er is zelfs een speciale ruimte voor de succesvolle PlayStation van Sony. In de winkel is namelijk een huiselijke omgeving waar je op je gemak allerlei games kunt spelen en nieuwe werelden ontdekken.

Samenwerking van Sony met T-Mobile

De reden voor de samenwerking tussen Sony en T-Mobile ligt in de wens van beide ondernemingen, om de laatste technologieën en natuurlijk aantrekkelijke sim only abonnementen voor een breed publiek bereikbaar te maken. De winkel in Amsterdam is hiervoor uitermate geschikt. Mensen kunnen binnen lopen op zoek naar de best passende sim only abonnementen maar ook voor de slimste telefoonabonnement met een nieuwe Sony Xperia. Binnen de winkel kun je aan de nieuwste technieken ruiken en beleven. Binnen de winkel zijn verschillende demonstraties van hi-res Sony audio en Xperia smartphones.

In het persbericht van de provider vertelt Onno Rip, Director Consumer Sales van T-Mobile, over de samenwerking met de Japanse smartphone fabrikant:
T-Mobile loopt voorop in de telecommarkt met het lanceren van innovatieve retailformules. Klanten verwachten tegenwoordig meer als ze een winkel binnen stappen. Naast de beste service, staat in onze winkels ook de klantbeleving centraal. Zo hebben we in het hart van Amsterdam drie verschillende formules, die zijn afgestemd op een specifieke mindset en klantbehoefte. In de T-Mobile Sony partnerstore gaan we een stap verder in de klantbehoefte en creëren we een beleving rondom connected devices. Een prachtige toevoeging op ons retailportfolio.

Beste netwerk van Nederland

Voor de tweede keer op rij werd het netwerk van T-Mobile dit jaar bekroond als het beste Nederlandse netwerk. Wederom beoordeelde onderzoeksbureau P3 en Connect het T-Mobile netwerk tot Beste Getest. De provider heeft een landelijk dekkend 4G netwerk en voorziet ons van verschillende zeer interessante sim only abonnementen. Voor 35 euro per maand kun je onbeperkt genieten van internet of bellen met je vrienden dankzij Go Unlimited. Sterker nog, mocht je twee vrienden weten ter strikken dan krijg je zelfs 5 euro korting op dit abonnement.

T-Mobile en Sony bieden vrijdag 2 juni allerlei interessante aanbiedingen in de nieuwe winkel in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Datavrije Muziek T-Mobile is nog niet volledig ACM vrij

Vandaag maakt de Autoriteit Consument & Markt (ACM) bekend, dat het niet in hoger beroep gaat tegen de uitspraak in...

Sluiten