Ook Youfone biedt nu 4G

8 december 2014 door in Youfone.

YoufoneDe tijd is daar: ook Youfone biedt je nu 4G aan. Dat gebeurt in de vorm van een extra module bovenop je abonnement, voor vijf euro per maand. Daarmee kun je je upload- en downloadsnelheid een boost geven. De bundel is per maand opzegbaar. Je kunt de module aansluiten in combinatie met je internetbundel van 1000 of 2500 MB. Je downloadsnelheid wordt 50 mbps en de uploadsnelheid wordt verhoogd naar 25 mbps.

Per maand
Je kan de module eens per maand aan- of uitzetten. Dat gaat steeds per eerste dag van de maand. Als je tachtig procent van je bundel verbruikt hebt, krijg je een waarschuwing per sms en e-mail. Ook zodra je er helemaal doorheen bent.

Wanneer je alles verbruikt hebt, wordt je snelheid verlaagd naar 64 kbps. Of je koopt voor die ene maand gewoon een extra internetbundel. Je kunt er namelijk meerdere activeren. Daarna wordt je snelheid direct weer opgepakt. De kosten zie je terug op de factuur van de volgende maand.

Bundel wijzigen
Als je nog een internetbundel uit 2013 hebt, kun je die wijzigen op de website van Youfone. Ook kun je daar meteen de nieuwe 4G-module aanzetten. Deze kost vijf euro, en dat bedrag komt bovenop je standaard abonnementskosten.

tarieven Youfone

Youfone is onderdeel van Vodafone. Vodafone deed eind september een vreugdedansje toen het landelijk dekkend 4G-netwerk een feit was. Daarmee was de provider nummer twee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Vodafone introduceert nieuwe Sim Only Scherp-bundel

Vodafone komt met een nieuwe bundel in de zogenaamde Scherp-lijn. Het gaat om het sim only-abonnement Scherp XL. Bij dit...

Sluiten