8 november 2018 door in T-Mobile

T-Mobile Q3 2018 cijfersT-Mobile heeft een uitstekende resultaten neergezet voor Q3 2018. De sim only provider wist meer klanten aan te trekken, meer winst te behalen en ook de omzet steeg. De provider is de 4 miljoen mobiele klanten gepasseerd. Tijdens de Snelle Sim Only Weken is de provider nog voordeliger.

Søren Abildgaard, de CEO van T-Mobile Nederland, is trots op de prestaties van zijn onderneming. De provider wist ondanks de hevige concurrentie klanten aan te trekken, de omzet en winst te verhogen. Hij zegt hierover het volgende in het persbericht van de sim only aanbieder:

“Ondanks deze zeer concurrerende markt zijn we erin geslaagd een solide resultaat te handhaven. Daar ben ik trots op. De omzet bedroeg in het derde kwartaal 335 miljoen, een stijging van 8 miljoen vergeleken met dezelfde periode in 2017. Die stijging komt voor een groot deel voort uit de verkoop van meer abonnementen in combinatie met een smartphone. In de B2B-markt zijn we voor het negende kwartaal op rij de snelste groeier. De B2C-markt blijft een uitdaging, ondanks ons groeiende klantenbestand. We zijn de vier miljoen abonnees gepasseerd!”

T-Mobile kwartaal cijfers Q3 2018

De cijfers van T-Mobile afgelopen kwartaal zijn goed. De onderneming zag het aantal mobiele klanten stijgen naar 4,004 miljoen. Het merendeel daarvan, 3,481 miljoen, is postpaid. De totale omzet afgelopen kwartaal steeg met 2 procent naar 335 miljoen euro. De gerapporteerde EBITDA steeg met 6 procent tot 104 miljoen euro. Klanten zijn dit kwartaal iets minder loyaal. De loyaliteitsindex eindigt op 71 punten en dat is iets lager dan het record van Q2 2018.

Sta je op het punt om een nieuw sim only abonnement af te sluiten? De basis Go abonnementen van T-Mobile zijn nu nog voordeliger. Je krijgt deze weken extra korting op de 1 GB en 5 GB Go sim only abonnementen met onbeperkt bellen tijdens de Snelle Sim Only Weken.

Beloftes overname Tele2

De overname van Tele2 loopt niet helemaal soepel. De Europese Commissie is bang voor verminderde concurrentie na de overname. Er ontstaan namelijk drie grote partijen waarvan er twee al hoge prijzen rekenen voor hun diensten. Om de angsten van de Commissie te ontkrachten heeft T-Mobile aan Nederland vijf beloftes gedaan. T-Mobile bijvoorbeeld dat de voordelige Unlimited abonnementen van Tele2 de komende 3 jaar niet zullen stijgen. Daarnaast gaat de provider een glasvezel netwerk uitrollen dat voor minstens 2 miljoen huishoudens beschikbaar wordt.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only