onbeperkt internet premium providers
8 maart 2020 door in T-Mobile en Vodafone

Vodafone onbeperktSinds 2 maart internet je ook zonder grenzen bij Vodafone. Welk premium Unlimited sim only abonnement is nu het voordeligst? Wij zetten ze op een rij. Naast de premium aanbieders met eigen netwerk kun je ook bij Tele2 en Budget Mobiel onbeperkt internetten.

Smartphones kunnen steeds meer en nemen een groter deel van ons leven in. We bellen, internetten, gamen en kijken er series mee. Wil je optimale vrijheid en zeker zijn van een vast bedrag in de maand, dan is onbeperkt internet iets voor jou. Goed nieuws, want Vodafone levert sinds deze maand ook onbeperkt internet. Tijd om alles even op een rij te zetten. Je sluit al een onbeperkt internet abonnement af vanaf 20 euro per maand (Budget Mobiel). Wil je gebruikmaken van de beste netwerk ondersteuning dan kun je beter voor Vodafone, KPN of T-Mobile kiezen.

Onbeperkt sim only T-Mobile 5G ready

Een van de oudste aanbieders van oneindig veel MB’s is natuurlijk T-Mobile. De provider is het tweede merk in de mobiele telecommarkt geworden nadat het Tele2 heeft opgeslokt. Bij T-Mobile sluit je al een onbeperkte internet abonnement af voor 35 euro per maand. Wil je als eerste gebruikmaken van het nieuwe 5G netwerk? Dan kun je alvast een 5G ready Unlimited abonnement afsluiten voor 2,50 euro extra. Het voordeel van dit abonnement op dit moment is extra beveiligingssoftware.

In de EU krijg je met dit abonnement 18 GB aan mobiele data per maand. Daarna worden kosten in rekening gebracht.

Unlimited sim only KPN

Je kunt ook onbeperkt genieten van het KPN netwerk. De premium providers heeft sinds enkele maanden ook een onbeperkte databundel. Het onbeperkte abonnement van KPN is tijdelijk nog aantrekkelijker en kost 37,50 euro per maand. Met dit abonnement surf je op hoge snelheid over het razend snelle 4G+ netwerk van KPN. Over 5G heeft de marktleider in Nederland nog niets los gelaten.

In de EU krijg je met dit abonnement 22 GB aan data in de maand. Daarna wordt de snelheid verlaagt naar 64 Kb/s. Deze snelheid is genoeg om over het internet te surfen maar niet prettig bij het bekijken van series of video’s.

Unlimited Vodafone sim only abonnement

Vanaf nu kun je ook bij Vodafone onbeperkt internet krijgen. Het Red Unlimited sim only abonnement is het duurste van de premium providers. Je betaalt per maand 40 euro. Het abonnement is al wel klaar voor 5G.

In de EU krijg je met het Vodafone abonnement 25 GB aan data per maand. Daarna betaal je per MB en klein bedrag. Maar let op dit kan oplopen!

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only