Onbeperkt Pokémon Go spelen met Robin Go abonnement

26 juli 2016 door in Robin Mobile.

Pokemon Go, Robin GoRobin Mobile is een unieke aanbieder van sim only abonnementen. De provider maakt sinds vandaag slim gebruik van de nieuwste trend, Pokémon Go. Robin Go is namelijk een volledig onbeperkt abonnement bedoelt voor diegene die het nieuwe augmented reality (AR) spel spelen. Via zijn persbericht meldt het bedrijf dat je er wel snel bij moet zijn, want Robin heeft maar een beperkt aantal onbeperkte abonnementen.

Pokémon abonnement Robin Go

Robin Mobile oprichter en CEO Wilfred Rottier vertelt dat de Pokémon-rage zijn klantenservice de laatste tijd overspoelt met vragen van Pokémonspelers over de beste abonnementsvormen voor het spel. Daarop is het telecombedrijf aan het werk gegaan om een passend antwoord voor zijn klanten te formuleren. Het resultaat is een volledig nieuwe abonnement onder de catchy naam, Robin Go.

Dit nieuwe abonnement werkt in de basis exact het zelfde als alle andere abonnementen van Robin Mobile. Met Robin Go krijg je een onbeperkt aantal belminuten, onbeperkte sms’jes en onbeperkte data. Het verschil tussen het aanbod aan abonnementen ligt in de down- en uploadsnelheid van mobiel internet. Het nieuwe Go-abonnement geeft zijn abonnees een datasnelheid tot maximaal 1,1 Mbps. Met deze snelheid kun je het AR spel uitsteken spelen, geeft Robin Mobile aan. Aangezien de provider in korte tijd moest schakelen is het aanbod echter beperkt. Zoals Rottier het schetst in de tijdsgeest van het spel: “Wie het eerst komt, heeft de grootste kans om de meeste Pokémons te vangen.

Vanaf vandaag kun je Robin Go bestellen. Je kunt ongelimiteerd Pokémons vangen voor 24,95 euro per maand en mocht je over een tijdje het spel helemaal zat zijn, dan is er goed nieuws. Het abonnement is ook maandelijks opzegbaar. Robin Mobile is niet de enige provider die onbeperkt data aanbiedt. Ook T-Mobile heeft een abonnementsvorm waarmee je onbezorgd data kunt gebruiken.

Het spel Pokémon Go

Pokémon Go is een enorme hit in de wereld. Nog voordat het spel in Nederland officieel werd gelanceerd zag je overal al mensen wandelend met hun mobiel. Het is een AR spel, dat wil zeggen dat het de werkelijkheid gebruikt om daar iets mee te doen. In het geval van Go kun je in je eigen straat en misschien wel in je eigen tuin de meest bijzondere wezens vinden en vangen. Het spel brengt mensen buiten en wordt door velen, waaronder Rottier, gezien als ‘het spel van de toekomst’. Niet alleen providers spelen in op de Pokémon rage. Deze maand lanceerde Albert Hein al een app waarmee je de wezentjes kunt lokaliseren in AH winkels. Er zijn zelfs winkeliers die het spel zijn gaan spelen zodat ze lure’s voor hun winkel kunnen plaatsten. De lures lokken bijzondere Pokémons en dus potentiële klanten.

Robin Mobile

Robin Mobile heeft zich een plek in telecomland bevochten door zijn no-nonsense mentaliteit. Geen poespas, maar duidelijke abonnementen. Het bedrijf biedt bundels aan waarmee je onbeperkt kunnen bellen, sms’en en surfen op internet. De prijs van deze abonnementen is afhankelijk van de datasnelheid die je wilt hebben. Zo zijn er mensen die meer dan genoeg hebben aan 64 kbps. Zij betalen een stuk minder, 14,95 euro per maand, dan mensen die veel meer snelheid willen. De provider biedt abonnementen aan met snelheden tot 25 Mbps.

Je rekening zal nooit hoger zijn dan je abonnement, tenzij je naar het buitenland gaat of betaalservices belt. Met zijn nieuwste abonnement, Robin Go, speelt de provider zeer slim in op de nieuwste rage en biedt Pokémon Go spelers een geweldige oplossing om het spel zorgeloos te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Vodafone omzet daalt en abonnee levert minder op

Vanochtend presenteerde Vodafone zijn resultaten van het tweede kwartaal van 2016. Aangezien het Britse bedrijf volgens het boekjaar 2016/2017 rapporteert...

Sluiten