Onbeperkt datagebruik voor Vodafone klanten tijdens kerst

7 december 2015 door in Vodafone.

Vodafone+kerstcadeauIn navolging van KPN, Tele2 en T-Mobile, zal ook Vodafone de klanten gratis data geven in de maand december. Wel vult Vodafone dit wat anders in dan dat de andere providers dat doen. Bij Vodafone krijg je namelijk onbeperkt datagebruik tijdens kerst (25 en 26 december). Dit dus wat anders dan het extra datategoed dat je bij de andere providers kon krijgen.

Iedereen doet mee

Bijna alle klanten van Vodafone kunnen gebruik maken van deze actie. Zo doe je mee als je een Red- of Smart-abonnement hebt. Ook als je een zakelijke klant bij Vodafone bent, krijg je onbeperkt data tijdens de kerstdagen. Daarnaast krijgen ook de prepaid klanten en de klanten van hollandsnieuwe en Sizz te maken met deze actie.

Wel zijn er wat uitzonderingen. Zo valt er op de site van Vodafone te lezen dat sommige machine-to-machine abonnementen uitgesloten zijn, evenals het Scherp S abonnement (daar kan je immers geen data bij gebruiken). Daarnaast zal je ook alleen in Nederland gebruik kunnen maken van deze actie.

Voor Vodafone is dit het tweede jaar op rij dat deze actie geldt. Vorig jaar bleek de actie populair te zijn. Zo werd er op de Tweede Kerstdag 40 procent meer data gebruikt dan op een andere normale dag. Er werd zelfs 80 procent meer data verzonden over het netwerk dan op dezelfde dag een jaar eerder. Hoewel Nederlanders dus blijkbaar graag gebruik maken van deze actie, daalt het gebruik wel tijdens etenstijd. Bij het kerstdiner zal dus iedereen gewoon aan mee doen, zonder echt gebruik te maken van de telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Vodafone eerste CO2 neutrale provider Nederland

Vodafone heeft bekend gemaakt dat het de eerste telecom provider is in Nederland, dat CO2 neutraal is. Dit nieuws komt...

Sluiten