robin mobile
29 juni 2019 door in Budget Mobiel

Robin Mobile overgenomenBudget sim only provider Robin Mobile wordt overgenomen door de Nuts Groep. De provider werd in 2013 opgericht. De budget provider maakte een naam voor zichzelf door als eerste provider een onbeperkt aanbod te introduceren voor een vast maandbedrag. Sluit je een sim only abonnement af. Daarmee kun je onbeperkt bellen en onbeperkt data verbruiken. Er is slechts een beperking, dat is de data snelheid waarmee je op internet kunt.

Afgelopen week heeft de Nuts Groep B.V. in een persbericht aangekondigd, dat het mobiele telecomprovider Robin Mobile Holding B.V. overneemt. Het bedrijf wordt overgenomen van de investeringsmaatschappij Ramphastos Investments (Ramphastos) en de oprichter van Robin Mobile, Wilfred Rottier. Met deze overname wil de Nuts Groep haar dienstenportfolio verbreden. Er zijn geen financiële gegevens bekend geworden over deze overname. Gebruikers van de provider merken vooralsnog niets van de overname

Overname Robin mobile

Robin Mobile is overgenomen door de Nuts Groep. De Nuts Groep is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot de vierde energieleverancier van electra en gas. Het bedrijf heeft verschillende merken, zoals Budget Energie, NLE en Elegant in België. De leverancier bedient ongeveer 800.000 klanten en met deze overname wil de onderneming de dienstverlening uitbreiden.

In het persbericht zegt Rottier meent dat “Robin Mobile en Nuts Groep hebben hetzelfde DNA” hebben en dat de overname een “mooie stap is voor zowel de klanten als de medewerkers van Robin Mobile.

Caroline Princen, CEO van Nuts Groep, zegt dat “De acquisitie van Robin Mobile past in onze strategie om het aanbod van onze diensten nog verder te verbreden.” Ze meent dat de budget provider hierin voldoet aangezien de onderneming een lage prijs biedt “en een no-nonsense aanpak.” Beide zijn belangrijke ingrediënten en “Robin Mobile voldoet hier helemaal aan.” Ze is dan ook van mening dat de budget provider de ideale partij is voor een breder diensten pakket van de Nuts Groep.

Over sim only provider Robin Mobile

Robin is een van de voordelige sim only providers in Nederland. De provider introduceerde als eerste sim only aanbieder een onbeperkt abonnement, nog voor T-Mobile en Tele2. Het onbeperkte aanbod van de provider biedt consumenten de mogelijkheid om voor een vast bedrag in de maand een onbeperkt aantal sms’jes, belminuten of MB’s te gebruiken.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only