Nieuwe Tele2 4G proposities staan live!

12 november 2015 door in Tele2.

Tele2 4G abonnementenZoals gisteren al aangekondigd heeft Tele2 haar 4G netwerk gelanceerd en gaan ze proberen de markt voor dataverkeer open te breken. Met uiterst ruime bundels tegen zeer schappelijke prijzen wil Tele2 meer klanten aan zich binden. Maar gaat dat ook lukken?

De persconferentie was gisteren aardig veelbelovend, en de nieuwe prijzen zien er interessant uit. Bundels tot 24GB zijn groter en voordeliger dan op dit moment beschikbaar in de markt, dus dat ziet er goed uit. Toch is er niet enkel lof voor de nieuwe stappen van Tele2.

Sim only het ondergeschoven kindje?

Daar waar Tele2 jarenlang een van de meest gekozen providers op Vergelijk Sim Only was, lijkt het erop dat met de meest recente prijswijziging een aantal interessante proposities zijn verdwenen. Zo is de mogelijkheid tot onbeperkt bellen en sms’en opeens verdwenen, en ook de tot nu toe grootste internetbundel van 4GB heeft het niet tot de nieuwe proposities gemaakt. Bovendien is een deel van de keuzevrijheid ingeperkt. Daar waar je in het verleden je eigen abonnement kon samenstellen uit 3 belbundels (150 bel/sms, 300 bel/sms en onbeperkt) en 5 internetbundels (100MB, 500MB, 1GB, 2GB en 4GB), heb je nu nog maar keuze uit 3 varianten. Wel kun je nu zelf kiezen of je voor een maandelijks opzegbaar abonnement gaat, of met 1 euro korting per maand kiest voor een jaarcontract.

Nieuwe proposities

Tele2 nieuwe sim only propositiesDe nieuwe proposities zijn overigens wel aardig voordelig. Zoals we gewend zijn van Tele2 horen ze bij alle proposities tot de goedkoopste opties voor vergelijkbare bundels.
De meest opvallende wijziging bij Tele2 is echter wel het laten vervallen van de 4GB internetbundel voor sim only abonnementen. Daar waar Tele2 vanaf vandaag juist meer focus lijkt te leggen op de mogelijkheden van het nieuwe 4G netwerk, zouden daarbij behorende ruime internetbundels eigenlijk de standaard moeten zijn. Voor haar sim only proposities is dat echter nog niet het geval. Wellicht dat hier in de nabije toekomst nog weer verandering in gaat komen, want met deze wijziging én het vervallen van de onbeperkte bundels lijkt Tele2 voor de grootgebruiker opeens een stuk minder interessant.

De nieuwe proposities staan vanaf nu in onze sim only vergelijker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Tele2 introduceert 4G abonnementen, optie voor 24 GB

Tele2 heeft vandaag nieuwe abonnementen getoond tijdens een eigen evenement. Deze bundels zijn groter dan voorheen, en beschikken over alleen...

Sluiten