T-Mobile beste netwerk 2019 wereldwijd
16 mei 2020 door in T-Mobile

T-Mobile neemt Tele2 overVolgens de laatste Benchmarking rapport van Umlaut heeft T-Mobile het beste netwerk in de wereld. Sinds 2016 jaren stond de premium provider steevast op de eerst plaats in Nederland. In 2019 blijft T-Mobile haar concurrenten ook weer voor. Na de overname van Tele2 is de provider de op een na grootste aanbieder van mobiele telefonie. Het netwerk scoort met 977 uit 1000 en daarmee heeft de provider het beste in wereldwijd.

Al jaren kun je bij T-Mobile het Unlimited sim only abonnement afsluiten waarmee je in Nederland grenzeloos kunt internetten en bellen. Dit abonnement is sinds kort zelfs beschikbaar met 5G. De provider heeft het beste netwerk in Nederland blijkt afgelopen jaar uit het onderzoek van Umlaut. Volgens het Benchmarking Framework rapport van Umlaut heeft de sim only provider over 2019 zelfs het beste netwerk wereldwijd. T-Mobile blijft in de score niet alleen KPN en Vodafone voor, maar ook alle buitenlandse providers.

T-Mobile de beste provider wereldwijd volgens Umlaut

Jaarlijks test Umlaut, voorheen P3, de netwerken van providers wereldwijd. De afgelopen jaren vonden we T-Mobile steevast op de eerste plaats in Nederland. Ook in 2020 verwachten we een hoge score van de sim only provider. In de publieke Mobile Benchmark van Umlaut uit 2019 scoort de Nederlandse netwerken uitzonderlijk goed. In ons land gaat T-Mobile Nederland duidelijk aan kop. Het best geteste mobiele netwerk van Nederland scoort 977 punten uit een totaal van 1000. Daarmee krijgt de provider de waardering ‘uitmuntende prestatie’. In de umlaut Mobile Benchmark The Netherlands 2019 liet T-Mobile haar concurrenten achter zich met 16 punten (KPN) en 18 punten (Vodafone). Over heel 2019 blijkt dat T-Mobile de beste score wereldwijd heeft. De provider uit Nederland is Swisscom en Sunrise uit Zwitserland zelfs een paar punten voor.

CEO T-Mobile Nederland

De CEO T-Mobile Nederland, Søren Abildgaard, zegt het volgende over de uitslag:
“We behouden onze positie als wereldkampioen met de hoogste score ooit getest door umlaut. We zijn nog altijd het best geteste mobiele netwerk én het meest bekroonde netwerk in Nederland, op basis van de laatste Mobile Benchmark Nederland (2019) van umlaut en connect.”

Hij geeft aan de T-Mobile de lat hoog legt om kwaliteit van wereldklasse te bieden. De provider wil haar klanten het beste van het beste te geven. Daarom feliciteert Abildgaard zijn klanten met onbeperkt toegang tot een uitmuntend netwerk. Hij is verder trots op zijn team en de netwerkpartners van T-Mobile.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only