Nieuwe modulaire abonnementen bij T-Mobile

13 mei 2013 door in T-Mobile.

T-Mobile nieuwe sim only abonnementenVandaag heeft T-Mobile een compleet vernieuwde lijn met sim only abonnementen geïntroducteerd. Uitgangspunt van deze nieuwe abonnementen is om de klant optimale keuzevrijheid te geven, en je kunt de nieuwe abonnementen dan ook helemaal zelf samenstellen. De abonnementen bestaan uit losse modules en dus wordt de bestaande koppeling tussen databundel en belminuten losgelaten.

T-Mobile biedt nu een basisabonnement met onbeperkt ‘langzaam’ internet (64 kbps), onbeperkt sms’en en met toegang tot het 4G-netwerk zonder meerkosten. Klanten kunnen data-, bel- en voordeelbundels naar wens toevoegen, maar dat is niet verplicht. Ook zonder extra bundels kun je – welliswaar via een trage verbinding – gewoon online, en bellen zonder bundel wordt per seconde afgerekend, waarbij gesprekken tot 59 seconden worden afgerond naar een minuut.

Stel samen

Het basisabonnement biedt dus al dataverkeer, maar bij aanschaf van een databundel schiet de snelheid flink omhoog. Bundels van 250 of 500 MB bieden een downloadsnelheid van 3,6 Mbps en met de bundels van 1, 2 of 5 GB is dat 14,4 Mbps. Als de bundel is verbruikt gaat de snelheid naar 64 Kbps. Er komen vijf belbundels: 90, 150, 200 en 300 minuten en een onbeperkt bellen variant. Buiten de bundel wordt per seconde afgerekend.

Handig om te weten is dat je je abonnement bij T-Mobile elke maand kunt aanpassen, hierbij kun je altijd omhoog of omlaag bijstellen, tot minimaal het abonnement waarop je in beginsel bent ingestapt.

Vanaf vandaag zijn de nieuwe abonnementen bij T-Mobile verkrijgbaar. Uiteraard zijn ze ook direct in onze vergelijker opgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Prijsverhoging lost omzetdaling niet op

Omzetten die onder druk staan, de opkomst van vervangende diensten zoals WhatsApp, onenigheid over (standaard)compensatie bij storingen, er is genoeg...

Sluiten