Telfort wordt KPN
17 december 2019 door in KPN

KPN sim onlyTelfort wordt KPN. Op 26 januari 2020 gaan alle Telfort klanten over naar KPN. Daarmee komt er langzaam een einde aan de budget sim only provider. Je kon al even geen Telfort sim only abonnement meer afsluiten. KPN zelf heeft haar aanbod flink uitgebreid en met de nieuwe Hussel abonnement structuur kun je flink wat voordeel halen.

De mobiele diensten van Telfort worden vanaf 26 januari niet meer aangeboden. Iedereen met een Telfort abonnement krijgt automatisch een KPN abonnement. Oude Telfort klanten zijn inmiddels al geïnformeerd over de mogelijkheden. Klanten vanaf 2017 krijgen in de loop van januari 2020 bericht.

Einde Telfort

Dat KPN stopt met het merk Telfort was al eerder duidelijk. De marktleider in Nederland heeft het totale aanbod gehusseld en biedt verschillende sim only abonnementen die je volledig zelf kunt samenstellen. De provider wil alle aandacht op het eigen merk richten en daarom stopt KPN met Telfort en XS4ALL.

Eerder al gingen alle prepaid klanten van Telfort over op KPN prepaid. In januari 2020 is het de beurt aan mobiele abonnees en later in 2020 volgen ook de vaste internet abonnementen.

KPN sim only abonnement

Sinds kort heeft KPN het hele sim only abonnement uitgebreid. Je hebt nu volop vrijheid. Je kunt kiezen voor een maandelijks, jaar of tweejarig abonnement. De laatste is natuurlijk het goedkoopst. Je kunt bij de marktleider kiezen voor 150 belminuten of onbeperkt bellen en smsen. KPN heeft als een van de weinige providers nog de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten puur voor bellen. Daarnaast is er keuze uit zes mobiele data bundels die lopen van 2 GB tot onbeperkt internet. Als je kiest voor onbeperkt internet is er wel een maximum in de EU van 20 GB. Ben je al klant van KPN met een vaste lijn, internet en TV? Dan krijg je nog eens 7,50 euro korting op het maandbedrag. Je hebt dan al een abonnement met 2 GB aan data en 150 minuten voor 14 euro per maand. KPN is in de grote data abonnementen relatief goedkoop.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only