Mobiele abonnees Ziggo gaan over op Vodafone

31 juli 2017 door in Vodafone en Ziggo.

Ziggo mobiel over naar VodafoneDe Ziggo klanten die bij de kabelaar een mobiel abonnement hebben afgesloten worden in september en oktober in fases overgezet naar abonnementen van Vodafone. Sinds het begin van dit jaar vormen Vodafone en Ziggo een joint venture en hebben de krachten gebundeld. Het overzetten van de mobiele abonnees is een logisch gevolg en geeft duidelijkheid binnen de merken.

VodafoneZiggo is ontstaan door de bundeling van de activiteiten van Vodafone en Ziggo. Op die manier wilde het tweetal een betere concurrentie positie innemen ten opzichte van marktleider KPN. Het is de bedoeling om binnen de joint venture beide merken te laten bestaan. VodafoneZiggo kiest nu voor een duidelijke verdeling van mobiele klanten bij Vodafone en vaste diensten via Ziggo. De mobiele abonnees krijgen een aantrekkelijke aanbieding van de provider om eerder over te stappen naar Vodafone.

Ziggo Mobiel stopt

In april stopte Ziggo al met de verkoop van mobiele sim only abonnementen. De kabelaar was actief op de sim only markt onder de naam ‘Ziggo Mobiel’. De abonnees maakte gebruik van het netwerk van joint venture partner Vodafone. Alleen mensen met een bestaande abonnement voor hun vaste lijn konden terecht bij Ziggo Mobiel. De provider wordt nu echter volledig over geheveld naar Vodafone. Elke klant krijgt hiervoor een aanbod. De rest wordt in september en oktober overgezet naar Vodafone. Elke klant krijgt uiteindelijk een Vodafone sim only abonnement.

Aantrekkelijk aanbod vroegtijdig overstappen

Iedere Ziggo Mobiel klant krijgt een persoonlijk aanbod om vroegtijdig over te stappen. Mensen die al willen overstappen naar een sim only abonnement van partner Vodafone kunnen dat aangeven. Zij krijgen afhankelijk van hun huidige sim only abonnement een nieuwe Vodafone abonnement aangeboden. De maandelijkse kosten voor het nieuwe Vodafone sim only abonnement zijn hetzelfde als het huidige abonnement. Stap je over, dan ga je er in de praktijk op vooruit. Oude klanten krijgen bij Vodafone over het algemeen meer data, belminuten en sms berichten.

Abonnees die zelf niet ingaan op het aanbod om over te stappen, worden in de maanden september en oktober overgezet naar Vodafone. De Ziggo Mobiel klanten worden dan automatisch gemigreerd naar Vodafone. Je hebt dan wel het recht om op te zeggen en over te stappen naar een andere sim only aanbieder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Omzet KPN daalt maar de provider boekt meer winst

KPN presenteert vandaag de cijfers over het tweede kwartaal van 2017. De Nederlandse marktleider wist meer winst te behalen dan...

Sluiten