Nog meer voordeel bij Simyo Compleet met KPN Internet

24 oktober 2017 door in Simyo.

Simyo Compleet voordeelSimyo klanten met Vast Internet van KPN kunnen nu nog meer voordeel krijgen bij de voordelige sim only provider. Vanaf vandaag krijg je namelijk met Simyo Compleet twee keer zoveel data en belminuten als Simyo en KPN vast internet abonnee.

De voordeel provider Simyo maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Vanaf nu kan iedereen die vast internet afneemt bij KPN nog meer korting krijgen bij Simyo. Simyo Compleet is een aantrekkelijke dienst van de sim only aanbieder waarbij je twee keer meer data en belminuten krijgt als je ook internet bij KPN afneemt. Je kunt de nieuwe dienst zelf activeren op de site van de provider of via de Mijn Simyo app.

Dubbel voordeel bij Simyo Compleet

Aanvragen van Simyo Compleet werkt heel eenvoudig. Je komt vanzelf in aanmerking voor Simyo Compleet als je bij KPN een Vast Internet abonnement afneemt. Om dubbele data en belminuten te ontvangen kun je Compleet aanvragen via de website of Mijn Simyo. De enig eisen zijn KPN Vast Internet en dat beide abonnementen op hetzelfde adres geregistreerd staan. De abonnementen hoeven niet perse dezelfde naam te hebben, dus je kan gebruik maken van het KPN internet abonnement van je ouders. Na aanvraag en goedkeuring verdubbelt Simyo vanaf de aankomende maand je data en belbundel.

Stel je had een bundel met 2000 MB en 100 belminuten. Met Simyo Compleet ontvang je nu 4000 MB data en 200 belminuten.

Bart Versteijlen, General Manager van Simyo, vertelt in het persbericht van de sim only provider dat hij trots is op zijn het team en het nieuwe voordeel: “De klant staat bij ons elke dag centraal. We zijn dagelijks bezig met het nóg verder verbeteren en verduidelijken van onze service en diensten. Ik ben heel trots op ons kleine team dat we nu, in samenwerking met KPN, Simyo Compleet kunnen aanbieden. Met deze extra voordelen hopen we veel klanten blijer te maken.

Sim only provider Simyo

Simyo maakt net als Telfort gebruik van het netwerk van KPN. De voordelige sim only provider biedt aantrekkelijke sim only abonnementen over het betrouwbare netwerk van marktleider KPN. Klantvriendelijkheid heeft Simyo hoog in het vaandel staan en zo nu en dan verschijnt de provider met producten geïnspireerd door klanten, zoals Simyo Compleet. De provider werd al 12 keer tot beste getest door de Consumentenbond. Daarnaast scoort de aanbieder al jaren hoog in NPS score voor klantvriendelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Scherpere prijzen zonder aansluitkosten bij hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe lanceert een nieuwe reclame campagne; de hollandsnieuwe manier van... De campagne gaat gepaard met een nog aantrekkelijker sim only...

Sluiten