7 augustus 2018 door in KPN

KPN 4G nieuw sim onlyKPN heeft de prijzen van de Zorgeloos abonnementen gewijzigd. De marktleider in mobiele telefonie is goedkoper geworden. Wijzigingen die de provider zonder enige aankondiging heeft doorgevoerd. Toekomstige abonnees die over Zorgeloos instap nadenken ontvangen nu meer data voor minder geld. De Standaard en Premium abonnementen zijn in prijs verlaagd.

Het is vakantietijd en velen zijn op weg naar Frankrijk, Spanje, Italië of andere vakantie landen. Terwijl het halve land in het buitenland is heeft KPN de prijzen van enkele Zorgeloos sim only abonnementen verlaagd. Zorgeloos sim only abonnementen van KPN bieden een bepaalde data hoeveelheid in combinatie met onbeperkt bellen of smsjes versturen.

Nieuwe KPN Zorgeloos bundels

KPN Mobiel heeft enkele kleine wijzigingen doorgevoerd in het aanbod. Wijzigingen waardoor de premium KPN sim only abonnementen goedkoper zijn geworden. Kies je nu voor een KPN abonnement dan kun je kiezen uit twee basis abonnementen en vier zorgeloos abonnementen.

Vanaf nu krijg je bij Zorgeloos instap niet meer 2 GB aan data maar is de bundel 50% groter geworden. Daarnaast is de prijs van het abonnement ook gedaald. Je sluit Zorgeloos instap nu af voor 26 euro per maand en krijgt 3 GB data. Wil je meer data dan kun je terecht bij Zorgeloos standaard met 10 GB. Dit abonnement is ook een euro goedkoper en je betaalt vanaf dit moment 29 euro per maand in plaats van 30. Grootgebruikers die 25 GB nodig hebben zijn ook goedkoper uit. Het Zorgeloos premium sim only abonnement is in prijs gedaald van 38 euro naar 36 euro.

KPN biedt ook in het buitenland 4G. Een ander voordeel van de premium provider is dat je geen rekening hoeft te houden met beperkingen in het buitenland. Je 10 GB of 25 GB bundel is daar volledig geldig.

KPN Compleet

KPN is niet alleen een van de grote mobiele providers het is ook een van de grote partijen op het gebied van vaste telefonie, internet en TV. Mobiele klanten die ook gebruik maken van de vaste diensten van KPN kunnen in aanmerking komen voor aantrekkelijke extra’s via KPN Compleet. Extra’s die zeer aantrekkelijk kunnen zijn zoals dubbele data voor je sim only abonnement, vijf euro korting en extra zenderpakketten voor TV.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only