KPN verdubbelt data van de Zorgeloos bundels

2 mei 2017 door in KPN.

Verdubbeling Data KPN Zorgeloos Per 1 juni introduceert KPN nieuwe sim only abonnementen. De meeste databundels zijn nog ruimer geworden tegen een lichte prijsstijging. Beide basis bundels blijven in hoeveelheid en prijs gelijk. De twee grootste abonnementen stijgen met 150% in de hoeveelheid data.

Alle Zorgeloos abonnees ontvangen vanaf 1 juni minstens dubbel zoveel data. De wijziging geldt voor bestaande en nieuwe abonnees. Bestaande klanten van KPN gaan er in data op vooruit terwijl er verder niets verandert aan hun abonnement.

Zorgeloos bundels zijn minstens verdubbeld

Vandaag laat KPN weten dat de Zorgeloos abonnementen worden vernieuwd. De abonnementen krijgen minstens twee keer zoveel data, soms tegen een lichte prijsstijging. Vanaf 1 juni is het Zorgeloos Instap abonnement bijvoorbeeld uitgerust met onbeperkt bellen en 2 GB data per maand. Voorheen was dit 1 GB. Dataverbruik voor het Zorgeloos Premium abonnement wordt zelfs meer dan verdubbeld, je krijgt 25 GB in plaats van 10 GB. Hieronder zie je alle wijzigingen.

KPN Zorgeloos Data verdubbeld

De vernieuwde abonnementen zijn ook voor bestaande klanten van toepassing. Zij krijgen precies deze bundels en daarvoor hoeven zij niets te doen. KPN verhoogt de bundels volgende maand automatisch. Huidige klanten gaan niet eens extra betalen voor de verdubbeling van hun data. De provider informeert klanten hierover persoonlijk.

Bundels Compleet verviervoudigd

Quad-play klanten van KPN zien hun databundels ook verdubbelen en hebben in verhouding vier keer zoveel data. KPN Compleet klanten hebben niet alleen internet, TV en vaste telefonie van de provider, zij bellen mobiel ook met een KPN sim only abonnement. Deze zogenoemde Quad-play klanten zijn voor veel providers erg aantrekkelijk en krijgen forse kortingen. Een klant met het Zorgeloos Instap abonnement en KPN Compleet heeft straks een bundel van 4 GB. KPN Compleet biedt meer voordelen. Je kunt namelijk gratis bellen naar andere KPN-nummers, krijgt extra TV pakketten en ontvangt dus twee keer zoveel data, minuten én sms’jes.

De verruiming van de bundels is ook aantrekkelijk voor meerdere KPN klanten op hetzelfde adres. Met MB’s delen van de provider kunnen zij in Nederland en straks ook de hele EU hun data delen.

Roam like at Home

Net als bij Vodafone kunnen KPN klanten vanaf 1 juni hun bundels in de EU gebruiken zoals thuis. De provider rekent vanaf dat moment geen internet-buitenbundel kosten meer in de EU. Verbruik gaat van je bundel af en je gebruikt je abonnement binnen de EU dus net zoals in Nederland. Je hoeft je vanaf dat moment geen zorgen meer te maken over onvoorziene kosten voor internet in het buitenland buiten je bundel. Al moet je uiteraard wel opletten dat je niet meer verbruikt dan je bundel. Daarvoor rekent de provider natuurlijk wel kosten.

Afgelopen week liet de provider nog een goed begin van 2017 zien. Meer klanten kozen voor een KPN abonnement en zelfs zakelijk lijkt het erop dat KPN langzaam naar positieve resultaten koerst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Succes Go Unlimited betekent einde Unlimited in EU

Binnen drie maanden zijn er 100.000 abonnees voor het nieuwe abonnement Go Unlimited van T-Mobile. Zelf is de provider een beetje overdonderd...

Sluiten