KPN 5G netwerk snelste
8 december 2020 door in KPN

5G KPN OoklaAl jaren wordt het 4G netwerk van T-Mobile als beste beoordeeld. Ookla heeft de Nederlandse 5G netwerken getest en het resultaat is verrassend. KPN heeft het snelste 5G netwerk na T-Mobile en natuurlijk Vodafone. Je vindt hier het voordeligste 5G abonnement en aantrekkelijke Unlimited 5G abonnementen. Liever een 4G sim only abonnement? Dan is de keuze nog groter. In Nederland vind je de beste 4G netwerken in de wereld.

KPN heeft haar 5G netwerk eind juni geactiveerd en niet zonder succes. Want in een half jaar is het netwerk uitgegroeid tot snelste 5G netwerk van Nederland. Zelfs de snelste 4G aanbieder kan KPN niet voorblijven. Je kunt nu al kiezen voor 5G bij je nieuwe sim only abonnement.

5G netwerk KPN het snelst

Zoek je een nieuw 5G abonnement dan heb je keuze uit drie providers. Afgelopen week is KPN als snelste uit de test gekomen. Ookla test al jaren de snelheid van mobiele internet netwerken over de hele wereld. De 4G netwerken in Nederland waren al goed, de 5G netwerken beloven zelfs beter te worden. In de laatste Ookla test komt KPN als snelste 5G provider uit de bus. Je kunt bij KPN razend snel over het internet surfen met een gemiddelde download snelheid van 179 Mbps. Daarmee is dit 5G netwerk sneller dan het gemiddelde vaste netwerk waarmee je vaak op 50 Mbps zit.

Lid van de Raad van Bestuur KPN, Babak Fouladi, zegt hierover het volgende:

“We zijn dagelijks bezig met het vernieuwen van ons mobiele netwerk en het beschikbaar stellen van 5G. Een enorme operatie waarmee we inmiddels twee derde van Nederland een nog betere netwerkervaring bieden en de snelste 5G-ervaring van Nederland. We zijn er trots op dat we, ondanks dat we nog volop ons netwerk vernieuwen, nu al de snelste 5G provider van Nederland zijn.”

Wat heb je nodig voor 5G?

Heb je nu een abonnement en smartphone van voor 2020 dan kun je geen gebruikmaken van het 5G netwerk. Daarvoor heb je een nieuwe telefoon nodig met 5G ondersteuning. De eerste telefoons met 5G waren best prijzig, maar tegenwoordig koop je al een los toestel met 5G voor 300 tot 400 euro. Vervolgens sluit je eenvoudig een sim only abonnement af bij KPN of Vodafone. T-Mobile biedt alleen 5G sim only als je kiest voor het Unlimited abonnement.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only