5 februari 2019 door in KPN

KPN Sim only aanbodKPN heeft de mobiele abonnementen aangepast. De Nederlandse marktleider in mobiele telecom biedt nu meer keus dan ooit. De bundels zijn daarnaast verruimd. Elk sim only abonnement heeft honderdvijftig belminuten of onbeperkt bellen. In combinatie met KPN Compleet is er nog meer data beschikbaar en flinke korting.

Het sim only aanbod van KPN is flink gewijzigd. De provider merkt dat klanten jaarlijks steeds meer data verbruiken via hun telefoon. Een goede reden dus om de beschikbare databundels in hoeveelheid te verdubbelen. De maximale bundel is vanaf vandaag 100 GB. Met het nieuwe aanbod geeft de provider haar klanten meer keuze. Maandelijks kun je nu wisselen en het verruimde mobiele aanbod geldt nu ook voor kleinzakelijke klanten. De nieuwe sim only abonnementen zijn ideaal voor mensen die vooral bellen. Met de bescheiden 150 min belbundel in combinatie met veel data zijn de bundels ook perfect in te vullen voor mensen die vooral van data gebruik maken.

KPN sim only aanbod verruimd

Nu het aanbod is verruimd, krijgen klanten meer keuze dan ooit. De veranderingen zijn ideaal voor diegene die vooral belt of juist veel data verbruikt zonder te bellen.

Klanten die een KPN abonnement afnemen hebben vanaf nu standaard 150 minuten en met een kleine extra bijdrage kunnen ze kiezen voor onbeperkt bellen. Daarnaast zijn er 6 aantrekkelijke data bundels van 0 tot 100 GB aan data. Je kunt een sim only abonnement voor een jaar of twee jaar afsluiten. Er is al een KPN abonnement vanaf 13 euro in de maand.

Extra korting met KPN Compleet

De nieuwe sim only bundels zijn standaard uitgerust met 150 belminuten en 0 tot 100 GB aan data. Die datahoeveelheid kan verdubbelen wanneer je als klant meer diensten van de provider afneemt, KPN Compleet.

Klanten die naast hun mobiele abonnement ook vaste diensten en internet van KPN afnemen maken dus kans op flinke korting en verdubbeling. Zo krijgt een klant met een mobiel abonnement van 5 GB en 150 belminuten wel 10 GB aan data en 300 belminuten per maand. KPN geeft een korting op het abonnement tot 5 euro. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je als KPN Compleet klant je databundel delen met iedere KPN-abonnee op je adres.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only