26 februari 2019 door in KPN

KPN 2018Afgelopen week heeft KPN het jaarverslag over het jaar 2018 gepubliceerd. De CEO van KPN is Maximo Ibarra en hij kijkt terug op een goed jaar. Zijn onderneming boekte solide resultaten en zette nieuwe stappen om Nederland in digitale transformatie vooruit te helpen. De klanttevredenheid stijgt voor het derde jaar op rij en het aantal mensen dat meerdere diensten afneemt blijft stijgen.

KPN wil een positieve invloed hebben op de digitale verduurzaming en transformatie van Nederland. De sim only provider heeft in verschillende casestudies laten zien hoe de provider samen met haar klanten innovatieve toepassingen onderzoekt in verschillende sectoren. Deze nieuwe technieken leiden het optimale bedrijfsprocessen en een betere klantervaring. KPN test onder andere het gebruik van slimme antennes in steden, drones voor landbouw en verschillende virtual reality.

Resultaten KPN 2018

In 2018 heeft KPN solide resultaten behaalt in een uitdagende omgeving. De marktleider van Nederland had te maken met hevige concurrentie en vernieuwde regelgeving. De kerncijfers van 2018 tonen aan dat de onderneming waarde blijft creëren op financieel vlak maar ook commercieel gezien en op operationeel niveau.

De geschoonde EBITDA steeg van 2.285 miljoen euro in 2017 naar 2.303 miljoen euro in 2018. De klanttevredenheid van KPN klanten is hoger dan ooit. Afgelopen drie jaar steeg de tevredenheid van 10 in 2016 tot 14 in 2018. Het KPN netwerk nog sneller geworden. De provider biedt een gemiddelde maximale download snelheid aan van 221 Mbps. De gemiddelde 4G snelheid is echter iets gezakt ten opzichte van 2017. Gemiddeld kunnen KPN klanten met 53 Mbps downloaden.

Over KPN

KPN is de Nederlandse marktleider in mobiele telecom. De sim only provider heeft een aantrekkelijk aanbod. Sluit je een abonnement af bij KPN dan hoef je je geen zorgen te maken over hoge rekeningen. Is je databundel namelijk op, dan kun je met lagere snelheid zonder kosten verder internetten.

Het sim only aanbod van KPN bestaat uit een paar keuzes. Er zijn zes verschillende databundels oplopend van 0 MB tot 100 GB data. Daarnaast kun je kiezen uit onbeperkt bellen en smsen of 150 belminuten/smsjes. De verschillende abonnementen zijn voor een of twee jaar af te sluiten. Combineer je een mobiel abonnement met vaste dienstverlening van KPN? Dan kun je in aanmerking komen voor aantrekkelijke Extra’s. Je databundel wordt verdubbeld en je krijgt tot 5 euro korting bij KPN Compleet.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only