Klanten KPN ontvangen EU bundel 100 cadeau

12 juli 2016 door in KPN.

EU Bundel KPNTerwijl menig Nederlander zich opmaakt voor de reis naar Frankrijk, Spanje of Italië, viert KPN zijn nieuwe Buitenland bundels en geeft klanten een EU bundel 100 cadeau. Geen gek cadeau aangezien de meeste Nederlanders vijf minuten voordat zij de grens oversteken de data-roaming uitzetten van hun toestel.

 

Gratis EU Bundel 100 ter promotie buitenland roaming

KPN viert dat het bedrijf nieuwe bundels heeft voor telefonie in het buitenland. Deze zomer vieren klanten mee, want het bedrijf geeft 100 MB, minuten of SMS’jes in de EU weg. Niet een select gezelschap zoals bij Telfort, maar alle consumentenabonnees van KPN ontvangen de EU bundel 100 eenmalig cadeau. De bundel is voor abonnees te gebruiken in de EU en de actie is geldig tot het einde van 2016.

EU bundel

Wil je de gratis bundel gebruiken, dan moet je de bundel wel activeren via de eigen App: MijnKPN. Nadat je de ´EU Bundel 100´ hebt geactiveerd is de bundel 31 dagen geldig. Wanneer de bundel bijna op is, krijg je als abonnee een bericht. Er volgen berichten over de status van je bundel nadat je 50, 75 en 100 procent verbruikt hebt. Ben je door je bundel heen, dan kun je een nieuwe kopen. Let op, internet stopt automatisch. Je kunt echter wel door bellen. Bel je buiten de gratis bundel, dan gelden de reguliere kosten voor telefonie in het buitenland. De daadwerkelijke kosten verschilt per land, raadpleeg daarvoor de site van je provider.

KPN Buitenland bundels

KPN heeft voor zijn abonnees drie bundels voor data en telefonie in de EU. De bundels zijn 31 dagen geldig. Reis je buiten de EU, dan heb je keuze uit twee bundels. Je koopt al een EU Bundel 100 voor 3,49 euro, de EU Bundel 500 voor nog geen 10 euro en de EU Bundel 1000 kost 14,99 euro. Buiten de EU kun je 4 MB voor een dag bestellen voor 5 euro en internet je meer dan is er de 25 MB bundel voor 30 euro. Wil je meer weten over de beschikbare bundels bij KPN? Kijk dan op de buitenland pagina van de provider.

Lees meer over buitenlandbundels bij de verschillende providers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Telfort biedt 5 nieuwe belbundels standaard met 4G

Afgelopen maandag heeft Telfort zijn de bundels voor mobiele telefonie gewijzigd. De nieuwe belbundels worden standaard met 4G aangeboden. Meer...

Sluiten