26 november 2018 door in KPN

KPN Exta gratis data klantenIn de donkere maanden voor kerst zijn er een groot aantal Black Friday deals bij KPN te versieren. De provider bedankt daarnaast al haar klanten met verschillende cadeaus. Voor sim only abonnees is er 5 GB extra en zij kunnen 3 gratis ebooks uitzoeken. Het begint een traditie te worden van de provider om jaarlijks de loyale klanten te belonen met meer data en allerlei leuke extra’s. Ben je ook een vaste abonnee van de provider? Dan kun je ook een gratis film bekijken.

Het is bijna een traditie geworden dat KPN haar klanten bedankt met een speciale decemberactie. Dit jaar geeft de provider opnieuw veel extra’s aan haar trouwe abonnees. De marktleider in Nederland heeft niet alleen sim only abonnementen maar ook internet, TV en digitenne. Ben je ook met je vaste diensten klant van de provider dan krijg je nog meer extra.

KPN cadeau voor klanten

KPN verrast haar klanten net zoals voorgaande jaren met een extraatje. Loyale klanten van de provider krijgen namelijk een paar gratis e-boeken, meer mobiele data en soms zelfs een filmvoucher.

Sim only klanten van de provider ontvangen in december gratis 5 GB data bovenop hun normale databundel. De bundel is een eenmalige verhoging en geldig tot en met 31 december. Hiervoor hoef je helemaal niets te doen de MB’s worden automatisch bij je bundel bijgeschreven. Er is meer nieuws, want KPN geeft haar sim only klanten ook nog eens drie e-books gratis. Je kunt deze online boeken via Bol.com downloaden en er is keuze uit tien verschillende e-books.

Klanten die gebruikmaken van vast internet, telefonie, Digitenne en Interactieve TV kunnen ook drie e-boeken downloaden via Bol.com. Deze klanten krijgen daarnaast een gratis film. Ze kunnen een populaire film kiezen uit alle filmtitels die beschikbaar zijn via on-demand.

Neem je alle diensten af van KPN dan krijg je natuurlijk alle bovengenoemde extra’s. Je kunt de cadeaus vinden via de speciale dankjewel pagina van de provider.

Over KPN sim only

KPN is marktleider van Nederland als het gaat om mobiele telefonie. Het Nederlandse concern heeft een uitgebreid sim only aanbod. KPN heeft een overzichtelijk sim only aanbod van zes abonnementen. Je kunt kiezen voor 150 belminuten zonder data tot onbeperkt data met 50 GB aan data. Het voordeel van een KPN data abonnement is dat je nooit zonder internet komt te staan. Nadat je databundel verbruikt is verlaagt KPN de snelheid en kun je gewoon op internet.

2 reacties op "KPN bedankt klanten opnieuw met leuke cadeaus"
Marjan

Evenals vorig jaar een aktie waarbij de codes niet werken. Waardeloos.

Reageer

@Marjan: Er zijn meer meldingen binnengekomen dat deze actie niet altijd voor iedereen even soepel verloopt, wellicht dat je KPN even kan bellen en dat ze bij 0800 0105 een oplossing voor je hebben.

Reageer

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only