KPN bedankt abonnees met leuke cadeaus

4 december 2017 door in KPN.

KPN Cadeaus DecemberDe donkere decembermaand staat in het teken van cadeaus. Na Sinterklaas en straks de Kerstman krijgen abonnees van KPN een extra verrassing. Als dank voor het vertrouwen in de provider biedt KPN haar abonnees enkele leuke cadeaus.

In de decembermaand kun je als KPN abonnee 5 GB aan data meer gebruiken dan normaal. De extra data hoeveelheid is namelijk één van de drie aantrekkelijke cadeaus die de premium sim only provider biedt. Daarnaast geeft KPN al haar abonnees gratis e-books en films. Tussen 27 november en 5 december ontvangt iedere abonnee een unieke code waarmee klanten de films en boeken kunnen bestellen.

KPN abonnee krijgt cadeau

Net als vorig jaar trakteert KPN al haar abonnees ook dit jaar op een paar aantrekkelijke extraatjes. Mobiele abonnees profiteren optimaal van de aangeboden extra’s. Zij krijgen deze maand 5 GB aan data extra en kunnen daarnaast ook nog eens een aantal films en e-books zien. Naast het cadeau van 5 GB extra data krijgen vaste en mobiele KPN klanten drie E-books gratis via Bol.com. Op de site van Bol.com kun je met de unieke code drie e-books downloaden uit een selectie van 29. Iedere abonnee krijgt ook nog eens de mogelijkheid om deze maand kosteloos vijf recente films te bekijken. De provider heeft de volgende vijf actuele films ter beschikking gesteld; Fantastic Beasts and where to find them, Collateral Beauty, Casper & Emma De Bergen in, Hacksaw Ridge en Moonlight. Prepaid klanten zijn helemaal blij het hun provider deze maand. Zij mogen onbeperkt internetten met een beperkte snelheid van 128 Kbps. De optie moet je overigens zelf aanzetten op Mijn KPN.

KPN

KPN heeft één van de beste netwerken in Nederland en de Nederlandse 4G netwerken behoren tot de beste in de wereld. De sim only provider heeft een zeer overzichtelijk sim only aanbod. De provider heeft twee basis bundels met 150 belminuten en SMSjes of een bundel voorzien van 1 GB aan data en 200 bel/SMS. Vervolgens biedt de premium sim only aanbieder alleen abonnementen met onbeperkte bel/sms en kun je alleen variëren in datahoeveelheid. Sluit je een abonnement af en had je al meerdere diensten zoals interactieve TV, internet en vaste telefonie? Dan kun je in aanmerking komen voor aantrekkelijke extra’s via KPN Compleet.

6 reacties op "KPN bedankt abonnees met leuke cadeaus"

G.S. schreef op 26 november 2018 om 11:49

Ik heb nog geen vouchers ontvangen van de dank-je-wel-actie.
Wanneer kan ik deze verwachten?

Ruud Kok schreef op 26 november 2018 om 11:54

@G.S.: De actie is ondertussen letterlijk bijna een jaar geleden, dus als je hiervan nog iets tegoed hebt kun je het best even contact opnemen met KPN zelf. Zij zijn te bereiken op 0800-0105.

Hermien Vruggink schreef op 7 december 2018 om 17:01

Leuk een cadeau, ik kan er alleen niet bij. Balen.

Ruud Kok schreef op 7 december 2018 om 17:32

@Hermien: Dat is inderdaad heel jammer. Wellicht dat het handig is om in dat geval even contact op te nemen met KPN zelf. Er zijn meer meldingen binnengekomen dat het niet altijd even soepel verloopt, wellicht dat ze bij 0800 0105 een oplossing voor je hebben.

Thecla Schutte schreef op 16 januari 2019 om 19:00

Omdat ik in het buitenland was heb ik pas nu de brief in handen gekregen met de voucher.
Kan ik dat nu nog gebruiken?
Met vr groeten, Thecla

Ruud Kok schreef op 17 januari 2019 om 10:41

@Thecla: Helaas. De code kon je tot en met 31 december 2018 verzilveren, dus ik vrees dat je nu te laat bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Vodafone vergroot 4G frequentie band met Ziggo deel

VodafoneZiggo is van plan om de 4G frequentie van Ziggo samen te voegen met de frequenties van Vodafone. De onderneming...

Sluiten