Beste provider q3 2019
21 oktober 2019 door in KPN en Simyo

KPN beste providerKPN is de beste provider van het tweede kwartaal in 2019. De marktleider van Nederland scoort samen met Simyo het beste volgens de Consumentenbond. De bond kijkt elk kwartaal welke provider het beste is. KPN staat met een 8,3 samen met Simyo bovenaan de lijst. De slechtste provider in Nederland krijgt ook nog een dikke voldoende.

In Nederlands scoren de providers over het algemeen goed, dat geeft de Consumentenbond aan. Zelfs de laatste drie scoren nog een flinke voldoende (7,8 en 7,7). Daarbij valt op dat de bekende merken Tele2 en Vodafone in de onderste regio te vinden zijn.

KPN en Simyo delen de eerste plaats

Zowel KPN als Simyo scoren een dikke 8,3! Beide providers hebben een hele hoge algemene tevredenheid van klanten. Simyo scoort zelfs een 9,7 terwijl de tevredenheid van KPN klanten ook niet mag misstaan met een 9. Vorig kwartaal stond sim only provider Simyo ook bovenin de lijst met score van 8,2. Toen moest de budget provider alleen Simpel boven zich dulden. De provider krijgt minder klachten over bellen en SMSen en gebruikers geven aan dat zij erg tevreden zijn. Bij KPN heeft de hoge score vooral te maken met een positieve verandering in de voorwaarden. Dankzij de nieuwe Hussel abonnementen krijgen gebruikers meer vrijheid en keuze opties. De provider ontving de hoogste aantal gemelde klachten over bellen & smsen.

Over KPN

Sinds oktober heeft KPN een volledig nieuw sim only aanbod, KPN Hussel. Je krijgt alle vrijheid bij de marktleider in telecom van Nederland. Het nieuwe aanbod is beschikbaar vanaf een maandelijks abonnement tot tweejarig contract. De sim only bundels bestaan uit 150 minuten of onbeperkt bellen. Daar horen vijf databundels bij van 0 tot 20 GB. Ben je al klant van KPN dan krijg je extra voordeel. Je hebt ook keuze uit het onbeperkte data abonnement van de provider. In de EU krijg je wel 20 GB en dat is veel meer dan bij bijvoorbeeld T-Mobile of Tele2.

Over Simyo

Simyo is een prijsvechter met een zeer goede naam. De sim only provider sleept met regelmaat de prijs van beste provider binnen. De budget provider maakt gebruik van het premium netwerk van KPN. De prijs is laag. Je kunt bij Simyo al bellen en internetten vanaf 10 euro per maand. Het sim only aanbod is ruim. Er is keuze uit een maandelijks opzegbaar abonnement of een voor een jaar. De databundels lopen van 0 tot 8 GB en je kunt kiezen uit 100 min, 300 min of onbeperkt bellen.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only