3 januari 2018 door in hollandsnieuwe

hollandsnieuwe aansluitkostenNa een periode van flinke korting past hollandsnieuwe de kortingen aan. De sim only provider verlaagt de korting op de databundels met 1000 en 2000 MB, minuten en sms. Nieuwe abonnees betalen ook weer 15 euro aansluitkosten.

Na een lange periode waarin klanten geen aansluitkosten hoefde te betalen heeft hollandsnieuwe haar prijzen aangepast. De korting voor de bundels met 1000 en 2000 MB, Min en SMS zijn niet meer van toepassing. Daarnaast betaal je bij het afsluiten van een voordelig sim only abonnement weer aansluitkosten van 15 euro.

Korting hollandsnieuwe verminderd

De standaard korting, die hollandsnieuwe aan nieuwe abonnees gaf op de sim only abonnementen met 1000 en 2000 MB/min/sms, is iets verlaagd.

De originele prijs van de 1000 MB, Min of SMS bundel is 19 euro bij 2 jaar en 20 euro voor 1 jaar. In de nieuwe situatie betaal je 9 euro voor deze bundel, als je kiest voor een 2 jarig abonnement. Wil je 12 maanden kiezen, dan kost het abonnement 10 euro. Beide abonnementsvormen zijn vanaf nu twee euro duurder geworden.

De originele prijs van de 2000 MB, Min of SMS bundel is 25 euro bij een tweejarig contract of 26 euro bij een jaarcontract. hollandsnieuwe biedt het abonnement nu aan voor 11 euro bij twee jaar of 12 euro per maand indien je kiest voor een jaar.

Vanaf nu betaal je ook weer eenmalig 15 euro aansluitkosten. Die werden afgelopen maanden echter niet in rekening gebracht.

LET OP. De korting die je ontvangt van een provider is vaak geldig voor de contractsduur. Daarna zal de prijs van het sim only abonnement weer stijgen naar de originele prijs. In bovenstaande situaties betekent dit een flinke prijsstijging. Het is daarom vaak interessant om voor het verstrijken van je abonnement alvast een nieuw sim only abonnement te vergelijken of het abonnement te verlengen.

Sim only provider hollandsnieuwe

De voordelige sim only provider hollandsnieuwe heeft een zeer overzichtelijk abonnement aanbod. De goedkope provider biedt vier complete bundels aan met een vaste hoeveelheid aan MB’s, Minuten of SMS berichten. Er is voor de abonnee dus geen verschil tussen bellen of surfen over het internet. De aantrekkelijke sim only provider biedt haar diensten aan via het premium netwerk van Vodafone.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only