Hi archief

Bekijk alle nieuws- en blogberichten over Hi, het jongerenmerk van KPN.

MB’s delen met gezinsleden mogelijk bij Hi en KPN

KPNKPN en Hi gaan het mogelijk maken voor gezinsleden en huisgenoten om MB’s met elkaar te delen als ze op één van de twee providers geabonneerd zijn. De maatregel gaat in op 3 december.

Het gaat hierbij om gezinsleden waarbij iedereen woonachtig is op hetzelfde adres. Alleen dan kunnen klanten van de providers een deel van hun databundel aan familieleden schenken. Lees verder…

Nog geen reacties

KPN verhoogt internetsnelheden en vergroot databundels

KPN 4GDe snelheid van 4G-abonnementen van KPN wordt per 1 juli 2014 voor veel klanten flink verhoogd. Op dit moment is er een maximale downloadsnelheid van 25 Mbps (3,1 MB per seconde) bij de abonnementen van KPN. De telecomprovider gaat echter komende maand al een verdubbelde snelheid van maar liefst 50 Mbps (6,3 MB per seconde) realiseren. Ook de uploadsnelheid gaat flink omhoog. Waar sommige gebruikers nu niet sneller kunnen uploaden dan met 0,6 MB per seconde, gaan die snelheden flink vooruit naar maar liefst 25 Mbps. De nieuwe snelheden werden bij de duurdere abonnementen al gebruikt. Nu trekt KPN de snelheden voor alle abonnementen gelijk. Lees verder…

Nog geen reacties

Buitenlandtarieven per 1 juli verlaagd

Hi sim onlyBellen, gebeld worden, sms’en en internetten in het buitenland wordt per 1 juli 2014 goedkoper gemaakt. Dat melden Hi, KPN en Telfort. De Europese Commissie was van mening dat providers veel te veel geld vroegen om van hun diensten gebruik te maken in het buitenland. Vandaar dat er Europese afspraken zijn gemaakt over de tarieven, die vanaf 1 juli in zullen gaan. Lees verder…

Nog geen reacties

Actie: geen aansluitingskosten bij Hi

Hi sim onlyGoed nieuws: Je betaalt tijdelijk geen aansluitkosten bij Hi. De actie van Hi is vanwege succes verlengd. Tot en met 12 mei kun je via Vergelijk Sim Only abonnementen van Hi bestellen, waarbij er GEEN aansluitingskosten hoeven te worden betaald. Dit betekent dus 11 euro extra korting op elk Hi sim only abonnement.

Je dus nog vijf dagen de tijd om gratis een abonnement af te sluiten. Wees er snel bij!

Nog geen reacties

KPN Compleet en KPN Familievoordeel ook voor Hi-klanten

Hi_logoKlanten van Hi, het mobiele jongerenmerk van KPN dat onder andere goedkope sim only-abonnementen aanbiedt, kunnen met ingang van 4 november gebruik maken van de voordelen van de abonnementsvarianten KPN Compleet en KPN Familievoordeel. Voor negen Hi-winkels viel in de afgelopen maanden het doek. De dienstverlening wordt overgenomen door KPN-winkels.

Lees verder…

Nog geen reacties

Hi: introductie nieuwe abonnementen, toestel lease vervalt

prepay_sim_onlyHi, KPN-dochter gericht op jongeren, introduceert op 2 september nieuwe abonnementen, standaard met databundel maar zonder belbundel. Voor belminuten moet een aparte belbundel worden aangeschaft. Deze wijzigingen gelden ook voor de sim only-varianten. Na anderhalf jaar stopt Hi ook per dezelfde datum met toestel lease.

Uit onderzoek van KPN blijkt dat jongeren overal, onbeperkt online willen zijn en ze zien hun telefoon als verlengstuk van zichzelf. Van de jongeren tussen de 18 en 24 jaar heeft 92 procent een smartphone en 95 procent gebruikt deze ook om te internetten. Bellen doen ze veel minder.

Lees verder…

Nog geen reacties

Nieuwe internationale internetbundels bij KPN en Hi

Bellen in EuropaKPN en Hi introduceren met ingang van vandaag nieuwe bundels voor goedkoper mobiel internetten in het buitenland. Met dag- en maandbundels hebben en houden consumenten meer overzicht.

Waar eerder Tele2 al een pleidooi hield voor lagere prijzen voor mobiel internet in het buitenland, willen nu ook KPN en Hi het zogenaamde data-roaming makkelijker, goedkoper en aantrekkelijker maken. Met ingang van 1 mei komen er dagbundels beschikbaar die praktisch zijn voor een weekend of een mid-week weg én bundels voor bellen buiten Europa. Lees verder…

Nog geen reacties