Haal je Tele2 bestelling op bij Dixons

7 september 2014 door in Tele2.

dixonsBlijkbaar waren Tele2-klanten het zat: voortaan geen hele middag meer thuisblijven om te hopen dat er een bestelbusje voor de deur stopt met je nieuwe telefoon en/of simkaart. Sinds deze week kun je ervoor kiezen om je bestelling bij Tele2 op te halen bij een Dixons-filiaal in Nederland. Zo is de Zweedse telecomaanbieder in één klap 97 distributiepunten rijker.

Scherpe scheiding doorbreken
Tele2 en Dixons hebben dit de laatste maanden uitgebreid getest en met succes. Naar eigen zeggen wil Tele2 met deze manier van bezorgen de scherpe scheiding tussen online en retail verbreken. Deze is er nog steeds in de telecomwereld. Je kunt de bestelling zelfs binnen vier uur afhalen. De winkel moet dan uiteraard wel open zijn en het product op voorraad hebben.

Bijna honderd plekken
Raymond Perrenet, de grote baas van Tele2, geeft aan blij te zijn dat klanten nu op bijna honderd plekken terecht kunnen voor hun bestelling. Zij zouden hebben aangegeven zelf te willen bepalen hoe ze hun bestelling ontvangen.

Perrenet stelt dat het te gebruikelijk is dat een toestel of simkaart wordt opgestuurd bij een online bestelling. “En dat gebrek aan flexibiliteit is niet meer van deze tijd.”

Heb je er toch niet zoveel mee? Ben je de hele dag aan het werk? No worries, deze manier van bezorgen is optioneel. Dan laat je ’t toch lekker op je werk bezorgen. Ook dat is mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
T-Mobile verbetert belstatusapp

Nooit meer wachten tot het einde van de maand om te kijken hoeveel geld je kwijt bent aan verspeelde belminuten:...

Sluiten