21 januari 2015 door in KPN

KPNMobiel internet is hot, sms’en raakt uit de tijd. Dat weet KPN ook. En daarom introduceert de provider per 2 februari grotere databundels. Sinds het razendsnelle 4G-netwerk van KPN uitgerold is, ziet de provider dat haar klanten nog meer gebruik maken van het mobiele internet. “En daarom zetten wij de logische stap van MB’s naar GB’s”, aldus Jaap Postma, directeur Consumentenmarkt bij KPN.

Vooral internet

Ook brengt KPN het nieuwe abonnement ‘Vooral Internet’ uit. Dat is, zoals de naam zegt, speciaal voor klanten die vooral internet gebruiken en voor wie ‘bellen en sms’en’ een term uit het vorige decennia is.

De directeur Consumentenmarkt vertelt dat uit onderzoek blijkt de KPN-klanten “de snelheid, stabiliteit en kwaliteit van ons 4G-netwerk zeer waarderen en door de komst van 4G ook meer mobiel internet gebruiken. Steeds vaker kijken consumenten online video en streamen zij muziek. Daarom zetten wij nu de logische stap van megabytes (MB) naar gigabytes (GB).”

Surprise

De nieuwe data-abonnementen zijn niet alleen voor nieuwe klanten. Voor een aantal klanten betekent de verandering dat hun abonnement met 5 GB per maand wordt verhoogd, zonder dat ze daar iets voor hoeven te doen. “Wanneer je data verbruikt is, kun je data bijkopen of wordt gewoon je snelheid verlaagd”,zegt Postma. Dat moet het idee van zorgeloos internet vergroten.

Voor alle klanten met een KPN Mobiel Alles-in-één Premium abonnement wacht er nog een extra cadeautje: zij krijgen er nog eens Spotify Premium bij. Zij krijgen hierover bericht.

Interactief televisiekijken

Behalve het aanpassen van de abonnementen heeft KPN ook de app om interactief televisie te kunnen kijken veranderd. Vanaf 29 januari kun je als KPN klant ook buitenshuis op je smartphone of tablet televisie kijken. Live, of juist terugkijken. De nieuwe abonnementen met meer data moeten daar op aansluiten.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only